Doosan specials huren

Speciaalbouw

Als je iets wilt wat wij niet hebben in ons standaard productprogramma, kunnen wij met hulp van technische tekenaars een berekening loslaten op jouw potentiële speciaalbouw machine. Wij combineren de laatste ontwikkelingen in speciaalbouw met de modernste fabricage technologieën. Op deze manier wordt samen met de technische specialisten een optimale oplossing aangeboden waarmee wij je helpen om jouw uitdaging tot een passende machine te transformeren.

Wil je meer weten over onze huurmachines?

Wil je meer weten over onze huurmachines?

Jeroen en Johan kunnen je alles vertellen over de uitgebreide huurvloot en welke machine het beste bij je past. Voor meer informatie over huren helpen Jeroen en Johan je graag verder!

Of bel direct +31 413 725 116

Huren bij Staad

Wij hebben een enorm brede huurvloot waarin we onze grondverzetmachines verhuren, voor ieder gewenst project! Of het nu gaat om enkele dagen of maanden, of een project dat langer duurt: wij bieden een perfecte huuroplossing voor jouw specifieke vraag. Wist je dat je ook overdruk monteren of GPS, weegsystemen en diverse uitrustingstukken kan huren bij ons? Kortom; wij werken met het beste materieel wat perfect aansluit op jouw behoeften.Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem gerust contact op. Wij vertellen je graag meer!

Bel +31 413 725 111 Of ga naar onze contactpagina