Veiligheid

Leuk om je binnenkort te ontvangen

We kijken ernaar uit om je binnenkort in de werkplaats te verwelkomen. Om te zorgen dat iedereen zo spoedig mogelijk aan de gang kan, hebben we onderstaand een aantal van onze huis- en veiligheidsregels gezet. Voor jouw en onze veiligheid, vragen we je onderstaande punten aandachtig door te nemen, alvorens je in onze werkplaats te werk gaat. Zo kan eenieder op een verantwoorde manier te werk kan gaan.

Aanmelden

Bij een goede werkdag hoort natuurlijk een lekker kopje koffie of thee. Bij aankomst via de hoofdingang kan je jezelf melden bij je desbetreffende contact, via de zuil. Pak daar gerust iets te drinken, tegenover de aanmeldzuil tref je de koffie- en thee automaat. Ga er eventueel even lekker bij zitten, terwijl je contact onderweg is.

Elektrische machines

Bij het werken aan of binnen het hoog voltage systeem van een elektrische machines hanteren wij een aantal additionele stappen.

  • Toepasselijk op de werkzaamheden wordt er een uitleg gegeven omtrent de machine en de afwijkingen met een diesel variant;
  • Machines worden altijd veiliggesteld in samenspraak met een van onze collega’s. Er wordt een strikt 4 ogen principe gehanteerd;
  • Bij bepaalde werkzaamheden kan het nodig zijn om in bezit te zijn van een geldig NEN 9140 certificaat. Indien benodigd kan hierom gevraagd worden;
  • Wij hanteren een aanwijsbeleid, als bedoelt in de NEN 9140, voor werkzaamheden aan een hoog voltage systeem van een elektrische machine.

Ontruimingsplan

De ontruimingsplannen zijn op verschillende locaties in het pand te vinden. Bij eventuele vragen kan je terecht bij je contactpersoon. In het geval van een ontruiming bevindt de verzamelplaats zich bij de poortingang van de parkeerplaats.

De hoofdingang is te bereiken via de voorzijde van het pand. Om bij de voorzijde te komen, dien je vanaf de poort, langs het gehele pand te navigeren.

Gegevens

Voor akkoord met inhoud zoals toegelicht op deze pagina, gelezen en begrepen
Wissen
20210601 Doosan Dx140w Action 01 (2)

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte