Verhuur

Huren bij Staad

Wij hebben een enorm brede verhuurvloot waarin we grondverzetmachines verhuren voor ieder gewenst project. Of het nu gaat om enkele dagen of maanden, wij bieden een perfecte verhuuroplossing voor jouw specifieke vraag. Naast de grondverzetmachines welke wij verhuren bieden we ook de mogelijkheid tot montage van overdruk, GPS, weegsystemen en diverse uitrustingsstukken. Kortom; wij werken met het beste materieel welke perfect aansluit op jouw behoeften.

Wil je meer weten over onze verhuurmachines?

Wil je meer weten over onze verhuurmachines?

Jeroen en Johan kunnen je alles vertellen over de uitgebreide verhuurvloot en welke machine het beste bij je past. Voor meer informatie over verhuur helpen Jeroen en Johan je graag verder!

Of bel direct +31 413 725 116

Tijdelijke machines, waar je écht op kunt vertrouwen

Onze verhuurvloot heeft Doosan machines van klein tot groot, die jou graag helpen om de klus te klaren! Ben jij nieuwsgierig hoe dat eruitziet? Bekijk dan onze verhuurfilm!

Staad en verhuur

Wij kunnen de machine aan jouw specifieke wensen aanpassen en eventueel het transport voor jou verzorgen. Voor de extra opties zoals weegsystemen, GPS of uitrustingsstukken werken wij zeer nauw samen met eersteklas leveranciers die het belang van een positieve huurervaring begrijpen. Vanzelfsprekend wordt het verhuurassortiment continue uitgebreid en aangevuld, zodat altijd met het beste materieel gewerkt kan worden.Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem gerust contact op. Wij vertellen je graag meer!

Bel +31 413 725 111 Of ga naar onze contactpagina