Doosan specials verhuur

Speciaalbouw

Als je iets wilt wat wij niet hebben in ons standaard productprogramma, kunnen wij met hulp van technische tekenaars een berekening loslaten op jouw potentiële speciaalbouw machine. Wij combineren de laatste ontwikkelingen in speciaalbouw met de modernste fabricage technologieën. Op deze manier wordt samen met de technische specialisten een optimale oplossing aangeboden waarmee wij je helpen om jouw uitdaging tot een passende machine te transformeren.

Wil je meer weten over onze verhuurmachines?

Wil je meer weten over onze verhuurmachines?

Jeroen en Johan kunnen je alles vertellen over de uitgebreide verhuurvloot en welke machine het beste bij je past. Voor meer informatie over verhuur helpen Jeroen en Johan je graag verder!

Of bel direct +31 413 725 116

Staad en verhuur

Wij kunnen de machine aan jouw specifieke wensen aanpassen en eventueel het transport voor jou verzorgen. Voor de extra opties zoals weegsystemen, GPS of uitrustingsstukken werken wij zeer nauw samen met eersteklas leveranciers die het belang van een positieve huurervaring begrijpen. Vanzelfsprekend wordt het verhuurassortiment continue uitgebreid en aangevuld, zodat altijd met het beste materieel gewerkt kan worden.Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem gerust contact op. Wij vertellen je graag meer!

Bel +31 413 725 111 Of ga naar onze contactpagina