Grondwerk magazine

Het nieuwe grondwerk magazine staat online

Het Grondwerk magazine verschijnt vier keer per jaar. Heerlijk, ieder seizoen een magazine met nieuwe verhalen van echte vakmensen. De vierde en laatste editie van 2021 ligt weer op de mat. De wintereditie van 2021 staat vol met gave interviews en nieuwe weetjes. Onder andere Tommy Trommelen met een interview waar hij vertelt hoe trots hij is op zijn team en waar machinist Raymond de Doosan DX170W-5 mobiele graafmachine bestuurt. Ook worden de nieuwste Doosan rupsgraafmachines uitgelicht waaronder de Doosan DX210LC-7 en de Doosan DX235LCR-7 deze krachtpatsers kun je allemaal vinden in de rubriek Doosan nieuws. Daarnaast koffiepraat met Tom Willems en zijn Doosan DX170W-5 mobiele graafmachine maar ook Harold Vereijken met zijn grote club minigraafmachines

Ben je nieuwsgierig naar deze editie? Bekijk hem dan hier of download je eigen versie. Wil jij nu ook ieder kwartaal het Grondwerk in je brievenbus ontvangen? Geen probleem! Laat je gegevens achter in ons formulier en we sturen je vanaf de volgende editie ieder kwartaal een Grondwerk op. Veel leesplezier!

Ontvang een gratis gedrukt exemplaar

Wil je ons Grondwerk magazine liever gedrukt ontvangen? Vul dan hieronder je gegevens in. Kom je uit België dan mogen wij helaas geen Grondwerk naar je versturen in verband met het importeurschap. Heb je hier vragen over neem dan gerust contact met ons op!

Download het magazine gratis

Download ons Grondwerk magazine en lees hem online lekker door. 

Lees ook de vorige edities van Grondwerk magazine

Grondwerk najaar 2021

Grondwerk zomer 2021

Grondwerk voorjaar 2021

Grondwerk winter 2020

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Bel +31 413 725 111 Of ga naar onze contactpagina