Grondwerk magazine

Het nieuwe grondwerk magazine staat online

Het Grondwerk magazine verschijnt vier keer per jaar. Heerlijk, ieder seizoen een magazine met nieuwe verhalen van echte vakmensen. Het eerste exemplaar van dit jaar, de voorjaars-editie, ligt weer op de mat. In deze editie lees je meer over de gigantische primeur voor Van den Borne uit Reusel die investeerde in een Develon DX800LC-7 Long Reach. Verder is er Develon nieuws in de vorm van twee nieuwe mini graafmachines: De DX17Z-7 en de DX19-7. En er zijn natuurlijk weer prijsjes te winnen bij de woordzoeker in het Breinwerk gedeelte.

Ben je nieuwsgierig naar deze editie? Bekijk hem dan hier of download je eigen versie. Wil jij nu ook ieder kwartaal het Grondwerk in je brievenbus ontvangen? Geen probleem! Laat je gegevens achter in ons formulier en we sturen je vanaf de volgende editie ieder kwartaal een Grondwerk op. Veel leesplezier.

Ontvang een gratis gedrukt exemplaar

Wil je ons Grondwerk magazine liever gedrukt ontvangen? Vul dan hieronder je gegevens in. Kom je uit Belgiƫ dan mogen wij helaas geen Grondwerk naar je versturen in verband met het importeurschap. Heb je hier vragen over neem dan gerust contact met ons op!

Download het magazine gratis

Download ons Grondwerk magazine en lees hem online lekker door. 

Lees ook de vorige edities van Grondwerk magazine

Grondwerk winter 2023

Grondwerk najaar 2023

Grondwerk zomer 2023

Grondwerk voorjaar 2023

20210601 Doosan Dx140w Action 01 Editweb

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte