Service

Servicetijden

Servicetijden

Wist je dat wij ruime servicetijden hanteren? Zo helpen we je bij reparaties, onderhoud, keuringen en inspecties snel weer op weg:

Servicetijden
Maandag - vrijdag 7.00 - 17.00 uur
   

We hanteren twee categorieën werkzaamheden. De eerste is 'Alleen werken', waarbij de werkomstandigheden en het soort werk het toelaten dat onze monteur alleen aan de machine werkt. De tweede categorie is 'Met twee werken'. Door de werkomstandigheden of het soort werk, willen we voor de veiligheid van onze monteurs met minimaal twee mensen aan de machine werken. Bij dit soort werkzaamheden overleggen we altijd met jou wie voor de tweede persoon zorgt.

24 uurs service

24 uurs service

Stilstand betekent inkomstenderving voor jou. Daarom staan we 24 uur per dag, 7 dagen in de week klaar om deze stilstand tot een minimum te beperken. Sta je stil door een storing? Neem dan contact met ons op! We helpen je graag weer op weg. 

Onderhoud en reparaties

Onderhoud en reparaties

Onderhoud aan jouw Develon machine is van groot belang! Zo blijft je machine in topconditie en verleng je de levensduur van jouw machine. Dit komt ook de restwaarde ten goede. 90% van alle reparaties en onderhoud kunnen wij op locatie uitvoeren. Door ons hele Staad-gebied rijden servicebussen rond, zodat wachttijden laag zijn en jij transportkosten kunt besparen. Door het gebruik van compleet ingerichte servicebussen garanderen wij de maximale inzetbaarheid van jouw machine. 

Service op locatie

Service op locatie

Wanneer je niet verder kunt met je werkzaamheden, wil je natuurlijk snel geholpen worden. Wij hebben op dit moment twaalf servicebussen rondrijden met goed opgeleide servicemonteurs die van aanpakken weten én houden. Geen klus is onze servicemannen te klein!

Service en Staad

Service en Staad

Wanneer jouw graafmachine een storing heeft of wanneer er onderhoud moet gebeuren, is het belangrijk dat een professional dit doet. Daarom leiden we onze monteurs op door hen trainingen bij Develon te laten volgen, maar ook intern van elkaar te leren. We staan voor optimaal presterende machines die je helpen succesvol te zijn. Dit kunnen we alleen maar waarmaken wanneer we onderweg én op locatie de beste mensen hebben werken. We garanderen daarom dat we ten alle tijde voor onze klanten klaar staan en ze altijd een oplossing bieden.

BMWT keur

BMWT keur

De wet schrijft voor dat arbeidsmiddelen jaarlijks gekeurd dienen te worden. Wij zijn aangesloten bij BMWT Keur en voeren deze keuringen dan ook geheel volgens de wettelijke voorwaarden uit. We kunnen dit voor jou gemakkelijk combineren met een onderhoudsbeurt. Op deze manier hoef je geen twee afspraken te maken en dat betekent dus minder stilstand. Om het nog eenvoudiger te maken, zorgen wij ervoor dat we tijdig een afspraak met je inplannen zodat je hier zelf niet aan hoeft te denken.

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte