Service

Servicetijden

Servicetijden

Voor reparaties, onderhoud, keuringen en inspecties hanteren we ruime servicetijden:

Servicetijden
Maandag - vrijdag 7.00 - 20.00 uur
Zaterdag 8.00 - 12.30 uur

We hanteren twee categorieën werkzaamheden. De eerste is “Alleen werken”, waarbij de werkomstandigheden en het soort werk het toelaten om alleen te werken. De tweede categorie is “Met twee werken”. Door of de werkomstandigheden of het soort werk willen we voor de veiligheid van onze monteurs met minimaal twee mensen aan de machine werken. Bij dit soort werkzaamheden overleggen we altijd met jou wie er voor de tweede persoon zorgt.

24 uurs service

Stilstand betekent inkomstenderving voor jou, daarom staan we 24 uur per dag 7 dagen in de week klaar om deze stilstand tot een minimum te beperken. Bij stilstand neem dan graag contact op!

24 uurs service
Onderhoud en reparaties

Onderhoud en reparaties

Onderhoud aan jouw Doosan machine is van groot belang. Zo blijft je machine in topconditie en verleng je hiermee de levensduur wat ook ten goede komt van de restwaarde. 90% van alle reparaties en onderhoud kunnen op locatie uitgevoerd worden. Door het hele Staad gebied rijden servicebussen rond zodat de wachttijden laag zijn en je transportkosten kunt besparen. Door het gebruik van compleet ingerichte servicebussen kan de maximale inzetbaarheid van de machine worden gegarandeerd. 

Service op locatie

Wanneer je niet verder kunt met je werkzaamheden wil je natuurlijk snel geholpen worden. Wij hebben op dit moment 13 servicebussen rondrijden met goed opgeleide servicemonteurs welke van aanpakken houden. Geen klus is de servicemannen bij Staad te klein!

Service op locatie
Service en Staad

Service en Staad

Wanneer er een storing of onderhoud moet gebeuren aan je graafmachine is het belangrijk dat dit door een professional wordt gedaan. Daarom trainen we onze monteurs op door trainingen bij Doosan te volgen en intern van elkaar te leren. We staan voor optimaal presterende machines die je helpen succesvol te zijn. Dit kunnen we alleen maar waarmaken wanneer we onderweg en op locatie de beste mensen hebben werken. We garanderen daarom dat we te alle tijde voor onze klanten klaar staan en ze altijd een oplossing bieden.

BMWT keur

De wet schrijft voor dat arbeidsmiddelen jaarlijks gekeurd dienen te worden. Wij zijn aangesloten bij BMWT Keur en voeren deze keuringen dan ook uit geheel volgens de wettelijke voorwaarden. We kunnen dit voor jou gemakkelijk combineren tijdens het onderhoud. Op deze manier hoef je geen 2 verschillende afspraken te maken en dat betekent dus minder stilstand. Om het nog eenvoudiger te maken zorgen wij ervoor dat er tijdig een afspraak wordt gemaakt, zodat je hier niet zelf aan hoeft te denken.

BMWT keur

Formuliertitel

Ipsum tempora minus? Recusandae exercitation? Semper! Tempor laboriosam magni laboris tempore aliqua ultrices lacinia provident nobis reiciendis nulla! Fugiat itaque, tellus ultrices conubia quia, accumsan. Interdum diamlorem ullamcorper!

The form contains errors

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem gerust contact op. Wij vertellen je graag meer!

Bel +31 413 725 111 Of ga naar onze contactpagina