Laadinfra

Wij denken mee met wat wél kan!

Door groei in de afname van onze elektrische grondverzet- en graafmachines was de komst van een zogenoemde laadinfra tak niet meer weg te denken uit ons aanbod. Met Electric, een merk van Staad, houden we ons bezig met onder andere de ombouw van diverse elektrische grondverzet- en graafmachines.

Met Fusion®, ook een merk van Staad, gaan we verder in op de laadinfra. Dus niet, succes met de machine en tot ziens. De professionals van Fusion® komen graag eens bij je langs om samen met jou mee te kijken en te adviseren over de mogelijkheden van een optimale groene energievoorziening. Juist hier, maar ook op de projectlocatie, heeft de klant behoefte aan de juiste laadinfra zodat ze zorgeloos te werk kunnen gaan. 

De klimaatverandering maakt steeds meer impact, daarom zien wij de noodzaak om te streven naar een emissieloze toekomst. Dit pakken we aan door vooral samen te werken en de zorg die de energietransitie met zich meebrengt weg te nemen. Wij denken in mogelijkheden, in wat wél kan. 

Net zoals bij de conventionele en elektrische machines kan je na de aanschaf van onze producten te allen tijde bij ons terecht voor de beste service- en dienstverlening. Voor meer informatie verwijzen wij je graag door naar de website van Fusion waarop je nog meer informatie over onze laadoplossingen en batterijopslagsystemen kunt vinden. www.fusion-energy.eu 

Wil je meer weten over onze laadinfra producten?

Onze Fusion specialisten Hans, Berend, Theo en Christian maken graag kennis en spreken de mogelijkheden met je door.
Hans van de Mortel
h.mortel@staad-groep.nl
Christian van Lent
c.lent@staad-groep.nl

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte