Onderdelen

Gratis onderdelenverzending

Gratis onderdelenverzending

Het gebruik van originele Doosan onderdelen bevordert de prestatie van jouw Doosan machine. Van o-ring tot motor, wat je ook bij ons besteld aan originele Doosan onderdelen, de verzendkosten binnen Nederland zijn gratis!

Nachtleveringen voor drie uur besteld = 's-ochtends in huis

Wij hebben een groot assortiment originele Doosan onderdelen op voorraad. Hebben wij een onderdeel niet liggen, dan wordt deze overnacht geleverd vanuit het onderdelencentrum. Bestel je vóór 15:00 jouw gewenste onderdelen, dan heb je deze de volgende dag in huis.

Nachtleveringen voor drie uur besteld = 's-ochtends in huis
Onderhoudspakketten

Onderhoudspakketten

Ongestoord werken met jouw Doosan machine en vooraf weten waar je aan toe bent? Dat kan! Ieder bedrijf, machine en werksituatie is anders. Daarom kun je bij ons kiezen voor een servicepakket op maat. We lopen samen alle verschillende opties door zodat je een compleet overzicht hebt van het pakket dat helemaal toegespitst is op jouw situatie en Doosan machine. Verandert er iets aan jouw situatie? Dan verandert jouw pakket uiteraard in overleg ook mee.

Zou je graag meer informatie willen over de onderhoudspakketten neem dan contact op met Chris Rijk en hij helpt je graag verder!

Filterlijsten

Goed onderhoud is van belang voor een lange levensduur voor je Doosan machine. Een belangrijk onderdeel van de onderhoudsbeurt is het vervangen van de filters. Maar welke filters heb je nu nodig voor je onderhoudsbeurt bij 500 uur, 1000 uur of zelfs 2000 uur? Bekijk de filterlijsten per machine en bestel deze meteen via +31 413 725 114. 

Filterlijsten

Ergens anders goedkoper?

Mochten originele Doosan onderdelen ergens anders goedkoper zijn. Laat het ons dan weten en wij leveren je het originele Doosan onderdeel voor dezelfde prijs.

 

Onderdeel

Opmerkingen

The form contains errors

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem gerust contact op. Wij vertellen je graag meer!

Bel +31 413 725 111 Of ga naar onze contactpagina