Develon grondverzetmachines

Officiële importeur en dealer van Develon

Staad is de officiële importeur en dealer van Develon grondverzetmachines in Midden- en Zuid-Nederland. Onze grondverzetmachines, welke voldoen aan de modernste emissienormen, helpen klanten zo productief en efficiënt mogelijk hun werk te doen. Niet voor niets is de belangrijkste waarde binnen ons bedrijf ‘het leveren van optimaal presterende machines die helpen om onze klanten succesvol te laten zijn’. 

Of je nu op zoek bent naar een Develon graafmachine (mobiel of rups), knikdumper, wiellader, specials of een machine voorzien van maatwerk, daarvoor ben je bij ons op het juiste adres. Ook na de aflevering ervan kan je te allen tijde bij ons terecht, bijvoorbeeld voor originele onderdelen, reparaties, onderhoud en de beste service. Ook verhuren we Develon machines en verkopen we gebruikte Develon machines

 

Develon machines

Naast de schone conventionele machines kan je bij ons ook terecht voor emissieloze elektrische grondverzetmachines. Hier leveren wij dezelfde service en dienstverlening zoals we bij onze conventionele machines bieden.

Het ombouwen naar elektrisch doen we helemaal zelf met ons merk Electric. De omgebouwde machines zijn voorzien van grote batterijen en we begrijpen als geen ander dat je als klant de behoefte hebt aan de juiste laadinfra zodat je te allen tijde zorgeloos te werk kunt gaan.

Vanuit Fusion, een ander merk van Staad, helpen wij je hier graag bij mee en leveren wij de benodigde laadinfra producten en diensten voor een groene energievoorziening. 

Wil je meer weten over onze nieuwe machines?

Johan, Frank, Sander en Sijmen maken graag kennis en spreken de mogelijkheden met je door.

Service en Staad

In geval van storing of wanneer onderhoud nodig is aan je graafmachine, is het belangrijk dat dit door een professional wordt gedaan. Onze monteurs krijgen dan ook de mogelijkheid om trainingen te volgen bij Develon. Op deze manier leren ze ook intern van elkaar en houden we iedereen scherp en up-to-date wat betreft de laatste technische ontwikkelingen. Wij staan voor optimaal presterende machines die je helpen succesvol te zijn. Dit kunnen we alleen maar waarmaken wanneer we onderweg en op locatie met de beste mensen werken. We garanderen daarom dat we altijd voor jou klaarstaan en met een oplossing komen.

Icoon 24 7 Storingsdiest Blauw Tekst

Icoon Vakspecialisten Blauw Tekst

Icoon Ruime Servicetijden Blauw Tekst

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte