Develon midigraver

Efficiënt en betrouwbaar

De Develon midigravers bieden een perfect werkcomfort vanuit de cabine en dankzij het lage brandstofverbruik spaar je niet alleen je portemonnee maar ook nog eens het milieu! Een efficiƫnte en betrouwbare graafmachine met een ideaal werkbereik die je voor elke toepassing kunt inzetten.

Beschikbaar in verschillende modellen

Staad biedt verschillende soorten midigraafmachines aan. Wil je een krachtige midigraver met een 6 cilinder motor kopen? Of zoek je een midigraver met een kleine draaicirkel, een ruime cabine of een Engcon tiltrotator? Wat je wensen ook zijn, wij hebben de oplossing.

 

Midigravers

Service en Staad

In geval van storing of wanneer onderhoud nodig is aan je graafmachine, is het belangrijk dat dit door een professional wordt gedaan. Onze monteurs krijgen dan ook de mogelijkheid om trainingen te volgen bij Develon. Op deze manier leren ze ook intern van elkaar en houden we iedereen scherp en up-to-date wat betreft de laatste technische ontwikkelingen. Wij staan voor optimaal presterende machines die je helpen succesvol te zijn. Dit kunnen we alleen maar waarmaken wanneer we onderweg en op locatie met de beste mensen werken. We garanderen daarom dat we altijd voor jou klaarstaan en met een oplossing komen.

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte