Doosan DX165W Electric

We lanceren de Doosan DX165W Electric, 16 tons mobiele graafmachine. Deze Doosan is 100% emissieloos maar heeft wel de hoge productiviteit die je van een Doosan mag verwachten. De Doosan DX165W Electric wordt aangedreven door een elektromotor die 104 kW nominaal vermogen levert. De machine beschikt over twee verwisselbare powerboxen. Hiermee is de machine acht uur achter elkaar inzetbaar.

Dankzij de makkelijk te verwisselbare powerboxen en het feit dat de machine ook op een individuele accu kan draaien, is het mogelijk om de machine 24/7 in te zetten. Het verwisselen van de twee powerboxen is dan ook net zo snel gebeurd als het tanken van je diesel machine. Door gebruik te maken van een hoog voltagesysteem is er minder verlies en wordt er een groter efficiency behaald door de poweboxen.

Elektromotor

Elektromotor Danfoss SPRM Permanent magnet Motor met hoog constant vermogen
Nominaal vermogen 104 kW

Laadtijd

Opladen via de machine AC
Opladen via de powebox DC
AC enkel 5 uur laadtijd*
AC duo 2,5 uur laadtijd*
DC30 4 uur laadtijd*
DC60 2 uur laadtijd*
DC120 1 uur laadtijd*

Per Powebox

Vermogen 140kW
Voltage 800V
Afmetingen 1075 L x 1260 B x 1299 H
Gewicht 1950 kg
Laden via DC, CCS2 stekker
Laadprotocol ISO-15118

Doosan DX165W Electric

Doosan elektrisch
Verwisselbare powerboxen
Werkdag inzetbaar

Wil je meer weten over deze machine?

Roderique, Sjoerd, Pieter, Johan en Sijmen maken graag kennis en spreken de mogelijkheden met je door.

Staad Vertegenwoordigers 2021

Lees alles over de Doosan DX165W Electric

Service en Staad

Wanneer er een storing of onderhoud moet gebeuren aan je Doosan graafmachine is het belangrijk dat dit door een professional wordt gedaan. Daarom krijgen onze monteurs de mogelijkheid om trainingen te volgen bij Doosan. Op deze manier leren ze ook intern van elkaar en houden we iedereen scherp en up to date wat betreft de laatste technische ontwikkelingen in het vak. Wij staan voor optimaal presterende machines die je helpen succesvol te zijn. Dit kunnen we alleen maar waarmaken wanneer we onderweg en op locatie de beste mensen hebben werken om jou grondverzetmachines optimaal te laten draaien. We garanderen daarom dat we altijd voor jou klaarstaan en met een oplossing komen.

Icoon 24 7 Storingsdiest Blauw Tekst

Icoon Vakspecialisten Blauw Tekst

Icoon Ruime Servicetijden Blauw Tekst

Vraag een offerte aan voor de Doosan DX165W Electric

Vraag een demonstratie aan voor de Doosan DX165W Electric

Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Zodat we jouw machine samen met een van de verkoopspecialisten kunnen doornemen.

Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Zodat we jouw machine samen met een van de verkoopspecialisten kunnen doornemen.

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Bel +31 413 725 111 Of ga naar onze contactpagina