Doosan DX300LC Electric

We lanceren de Doosan DX300LC Electric, 30 tons rupsgraafmachine. Deze Doosan is 100% emissieloos maar heeft wel de hoge productiviteit die je van een Doosan mag verwachten. De Doosan DX300LC Electric wordt aangedreven door een elektromotor die 145 kW nominaal vermogen levert. De machine beschikt over drie verwisselbare accupakketten, met een totaal beschikbaar vermogen van 390 kWh. Hierdoor is deze acht uur achter elkaar inzetbaar.

Dankzij de makkelijk te verwisselbare accupakketten en het feit dat de machine ook op een individuele accu kan draaien, is het mogelijk om de machine 24/7 in te zetten. Het verwisselen van de drie accupakketten is dan ook net zo snel gebeurd als het tanken van je diesel machine. Ieder accupakket bestaat uit LFP modules. De systeem spanning is 650 V en de beschikbare capaciteit per accupakket is 130 kWh. Door gebruik te maken van het hoog voltagesysteem is er minder verlies en wordt er een groter efficiency behaald door de accu’s.

Elektromotor

Nominaal vermogen 145 kW

Laadtijd

Laadkabel Type || HV laad connector
On board lader 2 x 22 kW
380 V / 63 A Drie uur laadtijd per accupakket
380 V / 32 A Zes uur laadtijd per accupakket
380 V / 16 A Twaalf uur laadtijd per accupakket

Accu

Accutype NMC | 140 kWh per powerbox
Hoog voltage systeem
Inzetbaarheid 8 uur

Certificeringen

NEN ISO 5006 Zicht van de machinist
IP 65 > Stof en waterdicht
EMC R10 Automotive Europees gecertificeerd, automotive approvement op alle componenten

Doosan DX300LC Electric

Doosan elektrisch
Verwisselbare accu's
8 uur lang inzetbaar

Wil je meer weten over deze machine?

Roderique, Sjoerd, Pieter, Johan en Sijmen maken graag kennis en spreken de mogelijkheden met je door.

Staad Vertegenwoordigers 2021

Lees alles over de Doosan DX300LC Electric

Service en Staad

Wanneer er een storing of onderhoud moet gebeuren aan je Doosan graafmachine is het belangrijk dat dit door een professional wordt gedaan. Daarom krijgen onze monteurs de mogelijkheid om trainingen te volgen bij Doosan. Op deze manier leren ze ook intern van elkaar en houden we iedereen scherp en up to date wat betreft de laatste technische ontwikkelingen in het vak. Wij staan voor optimaal presterende machines die je helpen succesvol te zijn. Dit kunnen we alleen maar waarmaken wanneer we onderweg en op locatie de beste mensen hebben werken om jou grondverzetmachines optimaal te laten draaien. We garanderen daarom dat we altijd voor jou klaarstaan en met een oplossing komen.

Icoon 24 7 Storingsdiest Blauw Tekst

Icoon Vakspecialisten Blauw Tekst

Icoon Ruime Servicetijden Blauw Tekst

Vraag een offerte aan voor de Doosan DX300LC Electric

Vraag een demonstratie aan voor de Doosan DX300LC Electric

Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Zodat we jouw machine samen met een van de verkoopspecialisten kunnen doornemen.

Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Zodat we jouw machine samen met een van de verkoopspecialisten kunnen doornemen.

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Bel +31 413 725 111 Of ga naar onze contactpagina