Electric grondverzet- en graafmachines

Elektrische grondverzet- en graafmachines: een duurzaam alternatief

Onderwerpen als verantwoord ondernemen en duurzaamheid staan in de wereld hoog op de agenda, ook in onze branche en bij onszelf. Veel ondernemers zoeken uit hoe zij hun steentje kunnen bijdragen en stappen kunnen maken op de CO2-prestatieladder. We kennen oplossingen als alternatieve brandstoffen om zuiniger te draaien. Maar kan het ook op een andere manier? Ja, dat kan!

Onze elektrische grondverzet- en graafmachines zijn daarop het duurzame alternatief. Hieronder een overzicht van de elektrische machines die wij door het gehele land, maar ook daarbuiten, aan kunnen bieden. Van mini graafmachine tot wiellader en van een mobiele tot een 30-tonner op rups

 

Elektrische machines

Wil je meer weten over onze elektrische machines?

Johan, Frank, Sander en Sijmen maken graag kennis en spreken de mogelijkheden met je door.

Emissieloze bouwplaats

Duurzaam, veilig en accu-verwisselbaar, dat zijn de nieuwe elektrische machines die wij introduceren. Net zoals bij onze conventionele Develon grondverzet- en graafmachines bieden wij de klant dezelfde service- en dienstverlening. Ook hier weer onder hetzelfde motto: ‘het leveren van optimaal presterende machines die helpen om onze klanten succesvol te laten zijn’. 

Met meer dan 10 jaar praktijkervaring in het leveren en onderhouden van traditionele grondverzet- en graamachines, in combinatie met onze sterke partnerschappen met wereldwijde leveranciers, zijn wij dé partner om samen mee te innoveren. Het doel om minimaal een werkdag te draaien, zonder batterijwissel, hebben we inmiddels gehaald, maar ontwikkelen gestaag door. Op naar een volledig emissieloze bouwplaats.

Wij laten zien dat het mogelijk is om het verschil te maken en elektrisch te draaien. Daar hoeft geen dieselmotor of brandstof meer aan te pas te komen. Hoe dat precies zit? En wil je op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor de elektrische machine nieuwsbrief via onderstaande button!

Service en Staad

In geval van storing of wanneer onderhoud nodig is aan je grondverzet- of graafmachine, is het belangrijk dat dit door een professional wordt gedaan. Onze monteurs krijgen dan ook de mogelijkheid om trainingen te volgen bij Develon. Op deze manier leren ze ook intern van elkaar en houden we iedereen scherp en up-to-date wat betreft de laatste technische ontwikkelingen. Wij staan voor optimaal presterende machines die je helpen succesvol te zijn. Dit kunnen we alleen maar waarmaken wanneer we onderweg en op locatie met de beste mensen werken. We garanderen daarom dat we altijd voor jou klaarstaan en met een oplossing komen.

Icoon 24 7 Storingsdiest Blauw Tekst

Icoon Vakspecialisten Blauw Tekst

Icoon Ruime Servicetijden Blauw Tekst

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte