Elektrische graafmachines

Duurzaam alternatief

Onderwerpen als verantwoord ondernemen en duurzaamheid staan in de wereld hoog op de agenda, ook in onze branche en bij onszelf. Veel ondernemers zoeken uit hoe zij hun steentje kunnen bijdragen en stappen kunnen maken op de CO2-prestatieladder. We kennen oplossingen als alternatieve brandstoffen om zuiniger te draaien. Maar kan het ook op een andere manier? Ja, dat kan. Onze elektrische graafmachines zijn daarop het antwoord. Hieronder de eerste elektrische machines die wij elektrisch aanbieden.

Hoe dat precies zit? En wil je op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor de elektrische machine nieuwsbrief via deze link!

 

Elektrische machines

Wil je meer weten over onze nieuwe machines?

Pieter, Johan, Frank en Sijmen maken graag kennis en spreken de mogelijkheden met je door.

Emissieloze bouwplaats

Duurzaam, veilig en accu-verwisselbaar, dat zijn de nieuwe elektrische Develon graafmachines die wij introduceren. We laten zien dat het mogelijk is om het verschil te maken en elektrisch te draaien. Daar hoeft geen dieselmotor of brandstof meer aan te pas te komen. Hoe dat precies zit? En wil je op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor de elektrische machine nieuwsbrief via onderstaande button!

Service en Staad

In geval van storing of wanneer onderhoud nodig is aan je graafmachine, is het belangrijk dat dit door een professional wordt gedaan. Onze monteurs krijgen dan ook de mogelijkheid om trainingen te volgen bij Develon. Op deze manier leren ze ook intern van elkaar en houden we iedereen scherp en up-to-date wat betreft de laatste technische ontwikkelingen. Wij staan voor optimaal presterende machines die je helpen succesvol te zijn. Dit kunnen we alleen maar waarmaken wanneer we onderweg en op locatie met de beste mensen werken. We garanderen daarom dat we altijd voor jou klaarstaan en met een oplossing komen.

Icoon 24 7 Storingsdiest Blauw Tekst

Icoon Vakspecialisten Blauw Tekst

Icoon Ruime Servicetijden Blauw Tekst

20210601 Doosan Dx140w Action 01 (2)

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte