Doosan grondverzetmachines

Voor optimaal presterende machines

Staad is de officiële importeur en dealer van Doosan grondverzetmachines in Midden- en Zuid-Nederland. Onze grondverzetmachines helpen klanten zo productief en efficiënt mogelijk hun werk te doen. Niet voor niets is de belangrijkste waarde binnen ons bedrijf het leveren van optimaal presterende machines die helpen om onze klanten succesvol te laten zijn. Kunnen we jou ook vooruit helpen?

staad-cta-v5.jpg

Wil je meer weten over onze nieuwe machines?

Cor, Pieter, Johan en Sijmen kennen elk detail van deze machine. Zij vertellen je graag meer.

Kies jouw regio
Of bel direct +31 413 725 111

Staad Gewoon Goed Pakket

Ken je ons Staad Gewoon Goed Pakket al? Sinds kort verkopen wij een groot deel van onze machines met een Staad Gewoon Goed Pakket. Wat dat inhoudt? Dat je zeker bent van een volledig uitgeruste machine en ‘gewoon goed’ aan de gang kan. Omdat we de opties uit het Staad Gewoon Goed Pakket uit voorraad leveren, kun jij vrijwel direct aan het werk. Dat vinden we belangrijk. Het Staad Gewoon Goed Pakket verzekert je dat de meest voorkomende opties zo op jouw machine gebouwd kunnen worden. Daar hoef je zelf met onze verkoper nog maar een enkele optie naar voorkeur aan toe te voegen. Dit scheelt enorm veel tijd, waardoor de machine die jij aankoopt nóg sneller in jouw bezit kan zijn. 

Service en Staad

Wanneer er een storing of onderhoud moet gebeuren aan je graafmachine is het belangrijk dat dit door een professional wordt gedaan. Daarom krijgen onze monteurs de mogelijkheid om trainingen te volgen bij Doosan. Op deze manier leren ze ook intern van elkaar en houden we iedereen scherp en up to date wat betreft de laatste technische ontwikkelingen. Wij staan voor optimaal presterende machines die je helpen succesvol te zijn. Dit kunnen we alleen maar waarmaken wanneer we onderweg en op locatie de beste mensen hebben werken. We garanderen daarom dat we altijd voor jou klaarstaan en met een oplossing komen.

opWit-247storingsdienst.png

opWit-vakspecialisten.png

opWit-ruimeservicetijden.png

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem gerust contact op. Wij vertellen je graag meer!

Bel +31 413 725 111 Of ga naar onze contactpagina