Elektrisch

Emissieloos draaien

Onderwerpen als verantwoord ondernemen en duurzaamheid staan in de wereld hoog op de agenda, ook in onze branche en bij onszelf. Veel ondernemers zoeken uit hoe zij hun steentje kunnen bijdragen en stappen kunnen maken op de CO2-prestatieladder. We kennen oplossingen als alternatieve brandstoffen om zuiniger te draaien. Maar kan het ook op een andere manier? Ja, dat kan. Onze elektrische machines zijn daarop het antwoord. Hieronder de eerste elektrische machines die wij elektrisch aanbieden. 

Hoe dat precies zit? En wil je op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor de elektrische machine nieuwsbrief via deze link!

367686404KG CO2 uitstoot gereduceerd

Wil je meer weten over onze nieuwe machines?

Roderique, Sjoerd, Pieter, Johan en Sijmen maken graag kennis en spreken de mogelijkheden met je door.
Pieter Staadegaard
pieter@staad-groep.nl
Bel +31 6 15 05 67 62
Johan Zijlmans
johan@staad-groep.nl
Bel +31 6 21 81 94 82
Sijmen Staadegaard
sijmen@staad-groep.nl
Bel +31 6 21 49 00 74

Emissieloze bouwplaats

Duurzaam, veilig en accu-verwisselbaar, dat zijn de nieuwe elektrische Doosan graafmachines die wij introduceren. We laten zien dat het mogelijk is om het verschil te maken en elektrisch te draaien. Daar hoeft geen dieselmotor of brandstof meer aan te pas te komen. Hoe dat precies zit? En wil je op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor de elektrische machine nieuwsbrief via onderstaande button!

Service en Staad

Wanneer er een storing of onderhoud moet gebeuren aan je Doosan graafmachine is het belangrijk dat dit door een professional wordt gedaan. Daarom krijgen onze monteurs de mogelijkheid om trainingen te volgen bij Doosan. Op deze manier leren ze ook intern van elkaar en houden we iedereen scherp en up to date wat betreft de laatste technische ontwikkelingen in het vak. Wij staan voor optimaal presterende machines die je helpen succesvol te zijn. Dit kunnen we alleen maar waarmaken wanneer we onderweg en op locatie de beste mensen hebben werken om jou grondverzetmachines optimaal te laten draaien. We garanderen daarom dat we altijd voor jou klaarstaan en met een oplossing komen.

Icoon 24 7 Storingsdiest Blauw Tekst

Icoon Vakspecialisten Blauw Tekst

Icoon Ruime Servicetijden Blauw Tekst

20210601 Doosan Dx140w Action 01 (2)

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte