50e elektrische machine

22 maart 2023

Wij hebben toch wel iets heel moois te melden, nieuws waar wij allemaal erg trots op zijn. De 50e elektrische machine is namelijk een feit. Maar wij zijn nog lang niet klaar, wij zijn pas ‘net’ begonnen! En zonder ons fantastische team was dit niet gelukt. Er is door iedereen hard aan gewerkt, met veel passie, plezier en Staadkracht. En door onze klanten is dit uiteraard ook gelukt, via deze weg willen wij dan ook iedereen (nogmaals) bedanken.

Even stilstaan... maar graag weer door

Even stilstaan... maar graag weer door

Voor ons is dit moment een goed moment om hier even bij stil te staan. Daar waar het in 2018 startte met de ontwikkeling van de eerste elektrische mobiele graafmachine en de oplevering ervan in 2019, kunnen we nu met trots vermelden dat inmiddels de 50e elektrische machine op papier is aangetikt. We schrijven ‘machine’ omdat we tegenwoordig meer uitleveren dan alleen graafmachines. Zo hebben we onlangs de eerste 4 elektrische Fendt tractoren opgeleverd (i.s.m. Agromec) en rijden binnenkort ook de eerste elektrische wielladers emissieloos rond. We staan hier graag even bij stil, maar gaan ook graag weer door!

Klaar om nog grotere stappen te zetten

Klaar om nog grotere stappen te zetten

De ontwikkelingen op het gebied van emissieloos en schoon materieel gaan snel en daar dragen wij erg graag ons steentje aan bij. Wij zijn hier al jaren mee bezig en zijn er dan ook helemaal klaar voor om nog grotere stappen te zetten. Heel erg mooi om te zien is de interesse vanuit het buitenland. Zo hebben wij niet alleen in Nederland de meeste elektrische machines uitgeleverd maar ook in Noorwegen. Dat er nu veel interesse komt uit de andere Scandinavische, maar ook Europese landen is dan ook niet vreemd.

Warm en koud wordt vaak geassocieerd met minder accucapaciteit, maar niet bij onze opgeleverde machines. Het feit dat wij de meeste machines in Noorwegen hebben uitgeleverd, waar het soms extreem koud is spreekt dan ook voor zich.

Wij vinden het belangrijk dat een elektrische machine tenminste een hele draaidag inzetbaar is

Wij vinden het belangrijk dat een elektrische machine tenminste een hele draaidag inzetbaar is

Onze focus is: het leveren van optimaal presterende machines die onze klanten helpen succesvol te zijn. Dit betekent voor ons niet alleen het leveren van de beste kwaliteit elektrische machines en onderdelen, maar ook het verlenen van optimale service. Duurzaamheid, veiligheid en betrouwbaarheid dragen wij hoog in het vaandel. Daarnaast vinden wij het erg belangrijk dat een elektrische machine tenminste een hele draaidag inzetbaar moet zijn. Wij zetten naast de ontwikkeling van de elektrische machines dan ook vol in op de ontwikkeling van de bijbehorende accu’s. In dit geval speciaal voor off highway toepassingen in de meest veeleisende omstandigheden. De accu’s zijn verwisselbaar en snel te laden (AC/DC). Het verwisselen van een accu duurt slechts 6 minuten.

Op naar meer emissieloze draaiuren

Er staan voor dit en komend jaar nog veel uitleveringen gepland en elke uitlevering is reden voor een feestje. Dit vieren we graag samen met de klant maar ook onze eigen passie, trots en het fijne gevoel van zo’n aflevering zit sowieso in elke elektrische machine. Snel op naar meer emissieloze draaiuren.

Meer nieuwsberichten

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte