Afgeleverde machines week 29

19 juli 2021

Afgelopen week hebben we weer een aantal complete machines uit mogen leveren.

De eerste machine is een nieuwe Doosan DX63-3 voor Agro- en Cultuurtechniek F. Kennes V.O.F. Deze machine is onder andere uitgerust met een Groeneveld automatische vetsmering, zwenksmoring, drukloze retour- en maaikorffunctie. 

Ook hebben we de tweede Doosan DX160W-5 afgeleverd bij Gunter Groep B.V. uit Sint Annaland. De machine is volledig hydraulisch voorbereid op de meest uiteenlopende maaiwerkzaamheden en verder uitgerust met onder andere Nokian enkellucht banden, giekvering en stekker in de onderwagen. 

Verder hebben we een Doosan DX140W-5 afgeleverd bij Dorrestijn Machineverhuur. Deze machine is onder andere uitgerust met afneembare engcon met DC2 besturing en een set bakken, kiepfunctie in de onderwagen, giekvering, extra werklampen, omkeerbare trekhaak en stekker in de onderwagen

Als laatste hebben we een gebruikte Doosan DX57W-5 afgeleverd bij De Weerd Bestratingen. De machine is volledig in bedrijfskleuren gespoten en is onder andere uitgerust met een QS40 snelwissel met afzetbaar EC206 draaikantelstuk met DC2 besturing. Verder beschikt de machine over een gripper en wielsturing.

We wensen iedereen veilige Doosan daariuren!

Meer nieuwsberichten

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte