Afleverbericht Rademakers Grondwerken B.V.

26 maart 2019

We spotten een nieuwe Doosan DX140W-5 van Rademakers Grondwerken BV uit Roosendaal, geleverd door Staad. Tijdens werkzaamheden in Roosendaal hebben we contact met machinist Koen en vragen hem naar zijn ervaringen tot nu toe.

Koen: "Mijn vorige machine was een ouder model van Doosan. Dan is deze nieuwe machine wel even wennen. Het is allemaal net wat comfortabeler, luxer, sneller, soepeler, sterker ten opzichte van het vorige model. Als je eraan gewend bent is het echt heel prettig. De machine is netjes opgebouwd en een aantal opties zijn goed doordacht door Staad. Ze denken goed met je mee. Ook wordt er in een vroeg stadium overlegt over de (on)mogelijkheden en de manier waarop je de diverse functies wilt bedienen. Dat is echt fijn. Bij de aflevering zit dan alles op de gewenste plaats, zodat je ook daadwerkelijk meteen aan de slag kunt.

Het enige wat ik tot nu toe gemist heb is een mooie werkjas bij de aflevering, maar ja….dat wordt misschien nog wel in orde gemaakt door Staad ;-). Verder ben ik dik tevreden en ga ik ervan uit dat ik nog lang en met veel plezier op deze DoosanDX140W-5 kan werken!"

Staad Groep is de officiële importeur en dealer van Doosan grondverzetmachines. Wij bieden je optimaal presterende machines die helpen onze klanten succesvol te zijn. Dit kan met nieuwe, gebruikte of verhuur machines maar ook voor service, onderhoud, onderdelen en financieringsvraagstukken willen wij graag jouw partner zijn.

Meer nieuwsberichten

DX 165 W ELECTRIC (Nov 2023) (21) Edit

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte