Afleveringen week 17

25 april 2022

We hebben het de afgelopen weken weer lekker druk gehad met onder andere de aflevering van de volgende machines.
We hebben Grondverzetbedrijf Lokhorst B.V. blij mogen maken met nog een Doosan Infracore Europe DX140W-7 mobiele graafmachine! Deze editie staat Lokhorst de stralen in ons tijdschrift het Grondwerk met hun vorige nieuwe Doosan. Maar nu hebben we er weer eentje mogen afleveren! De machine hebben we zeer compleet mogen opbouwen. Onder andere met de volgende opties; bedrijfsbestickering, Eurosteel slotenbak, Alliance Tires, extra contragewicht, RVS verchroomde uitlaat en GPS voorbereiding. Dit is een kleine greep uit al het extra's die we op deze krachtpatser hebben mogen opbouwen.
Ook bij Barten hebben we een mooie machine mogen afleveren namelijk een Doosan DX170W-7 mobiele graafmachine. De machine is compleet opgebouwd met onder andere de volgende opties; machine in bedrijfskleuren gespoten, dozerblad aan de voorzijde, 500 kg extra contragewicht, hydraulische steunpoten en elektrische geschakelde zwenksmoring. Dit is een kleine greep uit al het extra's die we op deze machine hebben mogen opbouwen.
Als derde hebben we bij Loon en grondwerkbedrijf W. Huijbregts BV een Doosan DX170W-7 mogen afleveren. De machine is compleet opgebouwd met onder andere de volgende opties; Engcon Netherlands, Wiejelo Equipment automatische centrale vetsmering, kunststof spatborden en een kogelkraan tussen tank en grote functie. Dit is een kleine greep uit al het extra's die we op deze machine hebben mogen opbouwen. Naast deze mooie nieuwe machine zit Loon en grondwerkbedrijf W. Huijbregts BV bij De Bouwplaats van Morgen. To be continued!
En last but not least de Doosan DX35z minigraafmachine voor Loonbedrijf van de Put. De machine is compleet opgebouwd met onder andere de volgende opties; een extra dubbelwerkende functie en een setbakken met hydraulische snelwissel CW05 met haak. Dit is een kleine greep uit al het extra's die we op deze machine hebben mogen opbouwen.

Wij wensen Grondverzetbedrijf Lokhorst B.V., Barten, Loon en grondwerkbedrijf W. Huijbregts BV en Loonbedrijf van de Put heel veel veilig Doosan Infracore Europe draaiuren! 

Meer nieuwsberichten

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte