Complete Doosan DX63-3 voor Loon- en grondverzetbedrijf Schoonhoven uit Vaassen

15 oktober 2018

Staad heeft onlangs een complete Doosan DX63-3 af mogen leveren bij Dick Schoonhoven uit Vaassen.

Op de werklocatie hebben we contact met Dick van Schoonhoven over de nieuwe investering. Dick: "Ik was specifiek in de markt aan het zoeken naar een uitbreiding voor een midirupsgraafmachine. Uiteindelijk kwam ik in aanraking met verkoopspecialist Cor Verbeek van Staad. Bij hem heb ik in het verleden eerder machines gekocht vanuit het Doosan importeurschap.  Voor mij was het nieuw dat Cor Verbeek bij Staad in deze functie was gestart, maar wel een prettige bijkomstigheid dat hij me altijd goed heeft geadviseerd. Dus dat vertrouwde gevoel heeft zeker bijgedragen aan het tot stand komen van deze aankoop.

Doosan als merk heeft zich voor mij in het verleden voldoende bewezen om ook bij deze uitbreiding weer voor het Koreaanse merk te kiezen. Uiteindelijk draait het ook om de mensen die achter het product staan en heb ik er vertrouwen in dat Staad mij de oplossingen aandraagt als het nodig mocht zijn. Zoals ik het tot nu toe heb ervaren is Staad het bedrijf wat altijd de communicatie opzoekt, waar alles bespreekbaar is en altijd de oplossing voor de klant nastreeft."

Staad Groep is de officiële importeur en dealer van Doosan grondverzetmachines.Wij bieden u optimaal presterende machines die helpen onze klanten succesvol te zijn. Dit kan met nieuwe, gebruikte of verhuur machines maar ook voor service, onderhoud, onderdelen en financieringsvraagstukken willen wij graag uw partner zijn.

Meer nieuwsberichten

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte