Develon op bezoek bij Staad

17 augustus 2023

Als trotse Develon importeur en dealer van Zuid-Nederland zijn wij deze zomer benaderd voor een heuse Develon Customer Testimonial, oftewel een klantervaring. Dit naar aanleiding van de recente naamswijziging van Doosan naar Develon, welke sinds het begin van dit jaar is doorgevoerd.

Hoe hebben wij de overgang naar Develon ervaren?

Hoe hebben wij de overgang naar Develon ervaren?

Develon vroeg ons het hemd van het lijf en zij hebben dit vervolgens omgezet naar een hele mooie video. Nog leuker is dat onze eigen demonstrateur Frank Verbij de hoofdrol in deze video te pakken heeft. Frank vertelt met veel passie over graafmachines en zijn werkzaamheden bij Staad. Maar ook over hoe dat wij als Staad de overgang van Doosan naar Develon hebben ervaren.

Naast de ervaringen die je kan zien in de video is het ook leuk om te vermelden dat wij hier bij Staad in Veghel ook druk bezig zijn geweest om de vernieuwde Develon branding goed zichtbaar te maken. Denk hierbij aan uitingen in en op ons gebouw, maar ook op de servicebussen enz. Wij zijn blij met de samenwerking die er al jaren is en zetten deze dan ook graag samen voort.

Bekijk hieronder de video met onze eigen Frank in de hoofdrol. Met een lengte van een kleine twee minuten gaat de video volgens Frank echt te snel Verbij. 


Video: Develon klantverhaal video bij Importeur Staad

Meer nieuwsberichten

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte