Doosan DX140W-5 voor Cerfontaine BV uit Berg en Terblijt

12 september 2018

Staad BV heeft onlangs een nieuwe Doosan DX140W-5 afgeleverd bij Cerfontaine uit Berg en Terblijt. Op de werklocatie treffen we de machinist die de Doosan DX140w-5 onder zijn hoede heeft gekregen. "Echt een fijne machine, comfortabel in de cabine en soepel om mee te draaien. Ik ben er zeker content mee en heb vooralsnog geen verbeterpunten. Aan iedere machine komt vroeg of laat een keer onderhoud of een storing. De servicemannen van Staad zijn vakbekwaam om ons te ondersteunen mochten we er zelf niet uitkomen, die ervaring hebben we met Staad bij Cerfontaine. Ik kan de komende jaren echt wel vooruit om deze mooie Doosan DX140W-5.’'

De DX140W-5 is door het verstevigde gietstukken, gesmede stalen scharnieren en de versterkte arm en giek sterk en betrouwbaar. Daarnaast heeft de DX140W-5 een grote, robuuste giek- en armcilinders voor een soepele en krachtige werking. Met daarbij een geavanceerde pen-en-bus technologie.

Cerfontaine is een hecht familiebedrijf actief in de loonwerk, akkerbouw en veeteelt, grondverzet en transport. Van oorsprong is Cerfontaine actief in de agrarische sector maar door de jaren heen hebben zij hun expertise uitgebreid naar andere sectoren waaronder het grondverzet waar zij hun klanten van A tot Z begeleiden bij hun projecten.

Staad Groep is officieel importeur / dealer van Doosan grondverzet machines. Zij bieden optimaal presterende machines die helpen hun klanten succesvol te zijn.  Dit kan met nieuwe, gebruikte of verhuur machines maar ook voor service, onderhoud, onderdelen en financieringsvraagstukken willen zij graag partner zijn.

Meer nieuwsberichten

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte