Doosan DX170W-5 gespot bij Schuiteman BV uit Barneveld

24 december 2018

Op onze route rondom Almere treffen we een onlangs geleverde Doosan DX170W-5 van Schuiteman BV uit Barneveld. Deze machine is een aantal maanden geleden geleverd door Staad. We vragen machinist Rikkert naar zijn ervaringen tot nu toe.

Rikkert: "Ik kom van een ander merk machine af en heb tot mijn grote verbazing wel moeten wennen aan deze Doosan DX170W-5. Met wennen bedoel ik dan in positieve zin, wat een krachtige machine is dit, zonder dat de machine aan souplesse inlevert, hij is echt heel fijn in de hand. Leg een luciferdoosje op de motorkap van je nieuwe auto en ik haal hem er met deze Doosan DX170W-5 vanaf zonder een krasje op je auto, zo goed is deze machine beheersbaar.

Ik ben ook tevreden over de service van Staad, als er iets is hebben de monteurs veel kennis en zijn snel beschikbaar. De acties die Staad met regelmaat op touw zet vind ik ook geweldig. Afgelopen zomer heeft de "meisjes met ijsjes actie" ons spontaan verrast, dat is ook Staad en daar geniet ik enorm van, dan is het extra leuk om op een Doosan te draaien."

Staad Groep is de officiële importeur en dealer van Doosan grondverzetmachines.Wij bieden je optimaal presterende machines die helpen onze klanten succesvol te zijn. Dit kan met nieuwe, gebruikte of verhuur machines maar ook voor service, onderhoud, onderdelen en financieringsvraagstukken willen wij graag jouw partner zijn.

Meer nieuwsberichten

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte