Doosan DX255LC-5 voor Loonbedrijf Fiers uit Luijksgestel

22 augustus 2018

Loonbedrijf Fiers heeft na een korte huurperiode een nieuwe Doosan DX255LC-5 overgenomen van Staad. Voor loonbedrijf Fiers is dit hun eerste kennismaking met Staad en Doosan. Jasper Fiers daarover: "Voor een vaste opdrachtgever moesten we door omstandigheden op hele korte termijn een aantal werken uit gaan voeren. Ons machinepark was al weken vooruit strak ingepland, wat moet je dan? Nee zeggen komt het woordenboek van Loonbedrijf Fiers niet voor. Onze enige kennismaking met Staad was via hun bedrijfsmagazine het Grondwerk wat 4 keer per jaar op onze mat valt. Daar zie je veel informatie voorbij komen en hebben we de enorme groei en ontwikkelingen via de zijlijn kunnen volgen.  Als je dan met zo'n nieuwe aanvraag van een klant niet direct door je eerdere leveranciers op het juiste spoor wordt gezet moet je op zoek naar alternatieven. We zijn op donderdag naar Staad gegaan en op maandag was deze nieuwe DX 255LC-5 beschikbaar. Onze opdrachtgever was tevreden over onze werkzaamheden en wij over de prestaties van de Doosan DX255LC-5.  Vanuit de opdrachtgever kregen we al snel meer werk in het vooruitzicht gesteld en toen hebben we ook besloten om de Doosan DX255LC-5 per direct over te nemen. Inmiddels huren we via Staad al weer een andere machine, dus de eerste kennismaking is prima bevallen."

De DX255LC-5 kan zelfs de zwaarste taken aan met doeltreffende, betrouwbare prestaties die tijd en geld besparen. Dit is door het verbeterde hydraulische systeem die het motorvermogen efficiënter gebruikt, voor maximale pompuitvoer en comfortabeler, soepeler en nauwkeuriger werken. Ook de combinatie van hogere graafkrachten, hefvermogens en tractiekrachten biedt u de prestaties waar u van op aan kunt dag in en dag uit. Het lage brandstofverbruik betekent uiteindelijk ook dat u de kosten en de milieubelasting laag houdt.

Loonbedrijf Fiers verricht werkzaamheden in de agrarische sector, voor gemeenten, overheidsinstellingen en voor particulieren. Bij werkzaamheden in de agrarische sector kunt u denken aan maïs hakselen, maïs dorsen, gras hakselen, bietenrooien, hooi- stro persen en bemesting. Bij werkzaamheden voor gemeenten en overheidsinstellingen kunt u denken aan wegdek reinigen, calamiteiten, gladheidbestrijding, onderhoud sloten en snoeiwerkzaamheden. Ook kunnen ze u van dienst zijn met grondwerk; bouw uitgraven en bouw aanvullen. Verder kan loonbedrijf Fiers u helpen met bestraten, snoeiwerkzaamheden en het oplossen van rioolproblemen. Loonbedrijf Fiers is gevestigd in Luyksgestel.

Staad Groep is officieel importeur / dealer van Doosan grondverzet machines. Zij bieden optimaal presterende machines die helpen hun klanten succesvol te zijn.  Dit kan met nieuwe, gebruikte of verhuur machines maar ook voor service, onderhoud, onderdelen en financieringsvraagstukken willen zij graag partner zijn.

Meer nieuwsberichten

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte