Drie nieuwe Doosan graafmachines voor Loon- en grondverzetbedrijf Gebr. Van Rijbroek BV uit Eerde

21 september 2018

Staad heeft wederom een klant die in een relatief hele korte periode drie Doosan graafmachines tegelijk heeft gekocht namelijk bij de Gebr. van Rijbroek BV uit Eerde. Het gaat bij deze driedubbele aankoop om eenmaal een Doosan DX165W-5 en tweemaal een Doosan DX170W-5. Het is overigens al de 5e Doosan in nauwelijks twee jaar tijd!

Mark van Rijbroek over de nieuwe investeringen: "Natuurlijk zijn we in dit aankooptraject zorgvuldig te werk gegaan. Enerzijds welke modellen graafmachines, van welke leverancier en welke uitvoeringen passen het best bij de werkzaamheden van onze klanten als aanvulling op ons machinepark.

Staad en Doosan kwamen met de juiste modellen, de juiste opbouwmogelijkheden en met de juiste prijs. Natuurlijk bestaat er geen enkele graafmachine waar nooit geen onderhoud of service aan nodig is, het gaat dan om de manier waarop de leverancier je ondersteunt. Juist daar ligt de kracht van Staad, als klant hebben wij korte lijnen om te communiceren en Staad zorgt voor de oplossing. Het is dan helemaal ideaal dat ze op een steenworp afstand zitten van onze eigen vestiging, kortom voor ons reden genoeg om vertrouwen te hebben in deze investering met Doosan en Staad als partners."

De Doosan DX165W-5 is uitgerust met een extra maaikorf, Groeneveld automatische centrale vetsmering, stalen spatborden en een extra camera op de rechterzijde. De DX170W-5 zijn extra uitgevoerd met een hydraulische snelkoppeling op de lepelsteel, extra werklampen, verdruk voorbereiding en een extra gereedschapskist.

Staad Groep is de officiële importeur en dealer van Doosan grondverzetmachines.Wij bieden u optimaal presterende machines die helpen onze klanten succesvol te zijn. Dit kan met nieuwe, gebruikte of verhuur machines maar ook voor service, onderhoud, onderdelen en financieringsvraagstukken willen wij graag uw partner zijn.

Meer nieuwsberichten

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte