Drie nieuwe Doosan's voor Daanen uit Dreumel

17 september 2018

Daanen Altforst B.V. uit Dreumel heeft in een paar maanden tijd drie spiksplinternieuwe Doosan's gekocht bij Staad B.V. Het betreft twee keer een Doosan DX300LC-5 en onlangs een fraaie Doosan DX255LC-5. Eef Daanen, eigenaar van Daanen Altforst B.V. samen met zijn broer Ronald, is duidelijk over de nieuwe aankopen: "Dit is de eerste keer dat we zaken doen met Staad en het merk Doosan toevoegen aan ons machinepark. Om onze opdrachtgevers optimaal te kunnen bedienen hebben we nu eenmaal goed gereedschap nodig. Maar nog veel belangrijker vinden we de service na de verkoop. Een machine kun je in de basis snel kopen maar als er geen service opvolging is door de importeur / dealer dan schiet je daar niets mee op. Wij zijn een bedrijf waarin hard en efficiënt werken de boventoon voert, dat weten onze klanten, daarom doen ze graag zaken met ons. Maar dan hebben we ook een partij nodig die ons daar optimaal in ondersteund, die hopen we gevonden te hebben bij Staad en Doosan. Ik moet eerlijk zeggen dat het ook nu nog even wennen is, maar we leren elkaar snel kennen. Zowel Staad als wij hebben de intentie om er samen het maximale uit te halen zodat onze samenwerking langdurig stand gaat houden. Daar profiteren onze opdrachtgevers van en geeft ons de garantie dat we kwalitatief goed werk af kunnen leveren dat we ook nog eens met plezier uit kunnen voeren. Als Staad onze afspraken nakomt dan kunnen we samen nog in lengte van jaren zaken doen!"

De DX300LC-5 en DX225LC-5 zijn o.a. uitgerust met treeplanken aan beide zijden, automatische vetsmering, LED werklampen, Bluetooth radio en overdruk voorbereiding.

Daanen Altforst B.V. is in 1983 opgericht door Nol Daanen. Nadien zijn ook zoon en kleinzoon Daanen, Nol en Eef, toegevoegd aan het familiebedrijf. De werkzaamheden in de eerste jaren bestonden uitsluitend uit het aanvoeren van klei naar steenfabrieken. In de loop van de jaren zijn de werkzaamheden uitgebreid en kwam er meer en meer divers werk. Sinds 2005 is het bedrijf gevestigd op de Melkweg in Dreumel waar zij ook zand en grind verkopen aan particulieren en tweemaal per week een milieustraat verzorgen. Daanen Altforst beschikt over divers materieel en deskundig personeel zodat zij iedere klus zorgvuldig en deskundig kunnen uitvoeren.

Staad Groep is de officiële importeur en dealer van Doosan grondverzetmachines.Wij bieden u optimaal presterende machines die helpen onze klanten succesvol te zijn. Dit kan met nieuwe, gebruikte of verhuur machines maar ook voor service, onderhoud, onderdelen en financieringsvraagstukken willen wij graag uw partner zijn.

Meer nieuwsberichten

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte