Een nieuwe Doosan DX10Z en een nieuwe Doosan DX19 voor VDK infra en mobiliteit uit Kerkdriel

15 januari 2019

Staad heeft enige tijd terug twee nieuwe Doosans mogen leveren bij VDK infra en mobiliteit uit Kerkdriel

 

We hebben contact met mede eigenaar Rien van de Kam over de nieuwe investeringen. Rien: "Wij waren in de markt voor de investering van een 2 tons kraan voor uitbreiding van ons machinepark. Alleen onze zoektocht verliep nog niet op de manier zoals we dat voor ogen hadden. Echt min of meer bij toeval kwamen we uit bij Staad, daar werden we op de juiste manier ontvangen en te woord gestaan. Ook stond de machine op voorraad en dus konden we zien en testen wat we wilden kopen. Vervolgens hebben wij dan bij VDK niet heel veel tijd meer nodig, dan beslissen we snel, deze aankoop hadden we echt in datzelfde uur afgerond. Sterker nog, toen we een kijkje namen in de werkplaats zagen we een Doosan DX10z staan, dit model was bij ons onbekend maar we besloten toch gelijk om ook dit model aan te kopen.  Dat is best bijzonder want 2 uur daarvoor maakten we voor het eerst kennis met Staad.

Nogmaals het vertrouwen was er direct en tot op de dag van vandaag staan we achter deze aankopen en ervaren we de kracht van Staad als leverancier. In onze bedrijfsfilosofie vinden we raak slaan belangrijker dan hard slaan, daar is dit dan een mooi voorbeeld van. Het gaat nog altijd om de juiste man op de juiste plaats, dat heeft Staad goed begrepen."

Tijdens de foto op locatie spreken we machinist Erik, hij is kort en krachtig over de Doosan DX19: "Deze machine is top, hij doet wat ik wil. Voorlopig kan ik met deze nieuwe Doosan DX19 vooruit maar de volgende investering mag wat mij betreft absoluut weer een Doosan worden".

Staad Groep is de officiële importeur en dealer van Doosan grondverzetmachines. Wij bieden je optimaal presterende machines die helpen onze klanten succesvol te zijn. Dit kan met nieuwe, gebruikte of verhuur machines maar ook voor service, onderhoud, onderdelen en financieringsvraagstukken willen wij graag jouw partner zijn.

 

Meer nieuwsberichten

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte