Eerste Develon DX250WMH-7 in Nederland afgeleverd

29 november 2023

Heel erg leuk om de eerste Develon DX250MWH-7 mobiele graafmachine in Nederland af te mogen leveren. De afgelopen periode is er hier hard aan gewerkt zodat deze toch wel speciale machine op 27 november op weg kon naar de klant. 

We reisden afgelopen maandag af naar het Gelderse Velddriel, naar Container Service Maasdriel. Hier leverden we de zogenaamde overslagmachine op locatie af. Deze graafmachine zal bij CSM gebruikt worden voor sorteer- en overslagwerkzaamheden.

Wat deze graafmachine zo speciaal maakt? Dat is onder andere de hydraulisch verstelbare cabine waarmee de machinist kan werken zonder dat iets zijn zicht belemmerd. Hiermee kan de machinist enkele meters omhoog en krijgt daarbij een beter overzicht. Door de steunpoten aan de voor- en achterzijde is deze machine zeer stabiel. Binnenkort volgt een update met daarbij een video van deze machine in actie.

De nieuwe aanwinst is met gepaste trots ontvangen in Velddriel en draaide dezelfde dag al zijn eerste uren. Altijd leuk om daarbij aanwezig te kunnen zijn en ook om vanuit Staad de laatste dingen nog uit te kunnen leggen. Want we gaan pas weg als alles duidelijk is.

Wij hebben onze klant blij mogen maken met een bijzondere machine en daarop enkele opties mogen leveren:

  • Groeneveld automatische centrale vetsmering
  • Stempels voor- en achterzijde (steunpoten)
  • Lepelsteel 4 meter
  • Grijper en rotatorfunctie
  • Freshfilter overdruksysteem

Wij wensen CSM heel veel fijne en veilige Develon draaiuren toe. 

Klik op onderstaande afbeeldingen voor een vergroting ervan.

Meer nieuwsberichten

20210601 Doosan Dx140w Action 01 Editweb

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte