Eerste elektrische graafmachine voor Infrascoop BV

18 juni 2024

Begin juni leverden wij een gloednieuwe 100% emissieloze grondverzetmachine af voor onze klant Infrascoop. We bezorgden deze elektrische krachtpatser niet op de bedrijfslocatie in Cuijk, maar direct op de projectlocatie. (dijkverzwaringsproject Tiel Waardenburg - TiWa). En daar kon de machinist uiteraard direct aan de slag met de allereerste elektrische graafmachine.

Wij hebben Infrascoop blij mogen maken met de splinternieuwe DX165W Electric mobiele graafmachine om precies te zijn. Met deze stap zet Infrascoop samen met Ploegam een volgende stap richting een emissieloze bouwplaats. Deze machine is voorzien van een Powerbox 400 waarmee de machine 10 tot 14 uur* inzetbaar is, zonder bij te moeten laden of te verwisselen tijdens de werkzaamheden.

Een mooie blauwe verschijning met groene prestaties. En dat mooie blauwe kleurtje, welke de bedrijfskleuren van Infrascoop zijn, hebben wij bij Staad op deze machine mogen spuiten inclusief een extra transparante beschermlaag tegen invloeden van de zon.

Wij hebben deze prachtige machine af mogen leveren met onder andere de volgende opties: 

  • engcon draaikantelstuk;
  • Wiejelo automatische vetsmering;
  • GPS set Earthworks;
  • BMair (Freshfilter) overdruksysteem voorbereiding;
  • Hijsoog op lepelsteel gelast;
  • Stalen gepoedercoate spatborden;
  • Raamfolie (Houd 80% zonlicht tegen).

Wij wensen Infrascoop en uiteraard ook de machinist heel veel fijne, veilige en emissieloze draaiuren toe. Dat gaat vast en zeker goed komen, mede door de vanuit Staad gegeven trainingen en uitleg van deze machine is ook de machinist niet onbekend met deze grondverzetmachine en kan hij direct aan de slag.

Onder voorbehoud van omstandigheden en omgeving.

Klik op onderstaande afbeeldingen voor een vergroting.

Meer nieuwsberichten

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte