Eindelijk kunnen we het vertellen...

17 maart 2023

Wachten duurt altijd lang, maar goed werk heeft soms wat meer tijd nodig. En met een procedure als deze is vooraf al wel bekend dat het wat langer kan duren. Maar nu is het dan eindelijk zover:

Met enorm veel trots kunnen wij vertellen dat het door ons aangevraagde octrooi: A detachable energy storage system, oftewel: verwisselbare energieopslagsysteem, door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) is goedgekeurd.

Voor ons is deze goedkeuring opnieuw een bevestiging én waardering voor hetgeen waar wij hier met zijn allen hard aan werken. Het is een hele mooie, maar zeker ook benodigde stap in de juiste richting van het pad dat wij aan het bewandelen zijn.

 Batterij laden met de inzet van b.v. zonnepanelen op een eigen locatie

Batterij laden met de inzet van b.v. zonnepanelen op een eigen locatie

Het toegekende patent sluit naadloos aan bij onze batterij, een uniek technisch ontwerp dat het mogelijk maakt om de batterij te gebruiken op de machine, maar dat deze batterij ook uit de machine gehaald kan worden én als ‘’stand-alone’’ batterij kan worden ingezet. Dit wil zeggen dat de batterij zonder machine geladen en ontladen kan worden met de standaard CCS2 connector. De batterij kan zowel als master en als slave dienen en dit maakt het mogelijk om de batterij te laden met de inzet van b.v. zonnepanelen op een eigen locatie.

Heel mooi nieuws dus en ook echt iets waar wij met zijn allen heel erg trots op mogen zijn. Dit laten wij dan ook graag visueel zien door een patent aanduiding middels een sticker op de Energypacks zelf.

Mocht jij nog vragen hebben naar aanleiding van dit bericht of mogelijk nog andere vragen hebben? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Meer nieuwsberichten

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte