Elektrische krachtpatser op rups voor Van der Zanden

05 mei 2023

Vorige week leverden wij een hele dikke krachtpatser af voor aannemingsbedrijf Van der Zanden B.V. Dit was bijna een koninklijke aflevering. Want aan het einde van de werkdag, de dag voor Koningsdag en dus voor Koningsnacht, vertrok deze rupsgraafmachine naar het Brabantse Moergestel.

Dat men graag vooruit wil in Moergestel blijkt ook uit het zeer enthousiaste onthaal van deze machine. Speciaal hiervoor hebben zij een hele gave promotievideo gemaakt. In deze video, te bekijken via de link onderaan dit bericht, zie je o.a. hoe de machine schittert in zijn eigen bedrijfskleuren. Maar ook hoe de 2 Megaboxen, welke samen een capaciteit van 800 kWh hebben, strak geïntegreerd zijn in de achterkant. Met deze capaciteit kan de machine een volledige dag emissieloos draaien.

Wij hebben de klant blij mogen maken met een spiksplinternieuwe DX355LC-7 Electric rupsgraafmachine. Deze machine hebben we af mogen leveren met onder andere de volgende opties: 

  • Trimble Earthworks GPS-systeem;
  • Freshfilter overdruksysteem;
  • Eurosteel hydraulische snelwissel CW40.

Op deze stoere machine staat al gelijk een net zo stoere opdracht te wachten. Hij gaat namelijk aan de slag bij de volledig emissieloze en circulaire sloop van de voormalige Harley-Davidson locatie in Breda. Wij wensen Van der Zanden heel veel fijne, veilige en emissieloze draaiuren toe. 

Bekijk hier de prachtige promotievideo. Enjoy! (De video opent op het Facebook-kanaal van Van der Zanden).

Meer nieuwsberichten

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte