Fusion mobiele snellader DC40

16 november 2023

Ideale, verplaatsbare én transportabele snellader

Wij begrijpen als geen ander dat je met elektrische machines tenminste een volle werkdag moet kunnen draaien. In de veeleisende werkomgeving waarin onze geleverde machines zich bevinden begrijpen we ook dat dit vraagt om duurzame laadoplossingen. Naast duurzaam is flexibiliteit een belangrijke pijler! En sluiten we betrouwbaarheid en veiligheid zeker niet uit. Vanuit Fusion kijken en adviseren we graag samen met jou naar wat er wel mogelijk is. 

Fusion is een merk van Staad en is halverwege het jaar 2023 ontstaan. Naast ontwikkelen en leveren van elektrische grondverzetmachines vanuit Staad en de daarbij behorende services en dienstverlening, zetten wij met het merk Fusion in op dienstverlening met betrekking tot laadinfra en verkopen wij onder andere deze mobiele DC40 snellader. Meer informatie over Fusion: bezoek de website.

Met de Fusion DC40 mobiele snellader zorg je er onder andere voor dat je machinepark altijd op tijd startklaar is. Deze krachtige DC-snellader met 2 DC-laaduitgangen, met beide een lengte van 5 meter, is de beste in zijn klasse. Hij levert maximaal 40 kW laadvermogen en heeft een gelijktijdige dubbele oplaadoptie die 20 kW uit elk kanaal levert.

Door de soms extreme omstandigheden, ruw weer en zwaar gebruik in off-road-omgevingen, is het belangrijk dat de snellader naast verplaatsbaar ook eenvoudig in het gebruik is. En dat is hij zeker, sluit de ingangskabel aan op een stopcontact van 32 A of 63 A en hij begint met opladen. De snellader heeft 2 stekkers waarmee je zowel DC als AC kunt opladen en CCS2 laden wordt ondersteund.

Deze snellader is gemaakt voor laden op uitdagende locaties en kan alle soorten elektrische voertuigen opladen, zoals grondverzetmachines, bussen, vrachtwagens, personenauto’s en meer. Verder is hij uitgerust met een gebruiksvriendelijk touchscreen en RFID-lezer. De laadsessie is zelfs te volgen op een mobiele telefoon. 

Nu vraag je jezelf vast nog af wat deze lader dan zo mobiel maakt. Dat is onder andere door zijn gewicht: tussen de 160 KG en 180 KG én het formaat: 638 x 670 x 1216 mm (lengte-breedte-hoogte). Hieraan weet je dat hij past in mening bestelbus of vrachtwagen en je rolt hem daar eenvoudig in. Ideaal!


Op dit moment kunnen wij de Fusion DC40 mobiele snellader uit voorraad leveren. Wil je hem bestellen of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via: Verkoopbinnendienst@staad-groep.nl

Meer nieuwsberichten

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte