Gebruikte Doosan DX140 en een Doosan DX225LC voor Van Leeuwen Zwanenburg Sloopwerken

27 augustus 2018

Staad heeft onlangs bij van Leeuwen Zwanenburg Sloopwerken 2x een fraaie jong gebruikte Doosan afgeleverd. Het gaat hier om de eerder genoemde modellen Doosan DX140W-3 en een Doosan DX225LC-3. Marcel van Leeuwen is helder over deze dubbele investering: "Wegens uitbreiding van onze werkzaamheden en verjonging van ons werkmaterieel ben ik op internet gaan zoeken naar de mogelijkheden. Ik kende het bedrijf Staad niet maar op hun website Staad Used stonden 2 machine's die wel pasten in onze investeringsplannen. Bij een voor mij nieuwe partij ga ik dan wel altijd eerst even kijken op locatie, in dit geval in Veghel. Dat zag er allemaal heel betrouwbaar en netjes uit dus ik was er redelijk snel uit met de verkoper van gebruikte machines, Sijmen Staadegaard. Na de levering hebben we nog wel wat puntjes gehad die niet duidelijk waren en die we aangepast wilden hebben maar daarvan moet ik zeggen dat dit in overleg uitstekend is opgelost door Staad. Ik ben tevreden als de machines draaien, de machinisten zijn tevreden en Staad ons (snel) ondersteund als we daar om vragen, zo is het op dit moment dus mij hoor je niet. Staad gaat de tussentijdse beurten uitvoeren zodat wij ons kunnen concentreren op waar we goed in zijn en de beide investeringen ons daarbij maximaal kunnen ondersteunen!"

VLZS is reeds 60 jaar actief in sloopwerk. Slopen is de afgelopen jaren veel veranderd. Met een oude vrachtauto slooppuin wegrijden, dat is al lang niet meer het beeld van professioneel sloopwerk waar VLZS voor staat. VLZS heeft als kernwaarden: volledig ontzorgen, werk uitgevoed door deskundig personeel, volledig gecertificeerd, slopen zonder oponthoud. 

Staad Groep is officieel importeur / dealer van Doosan grondverzet machines.Zij bieden optimaal presterende machines die helpen hun klanten succesvol te zijn.  Dit kan met nieuwe, gebruikte of verhuur machines maar ook voor service, onderhoud, onderdelen en financieringsvraagstukken willen zij graag partner zijn.

Meer nieuwsberichten

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte