Gebruikte Doosan DX140 voor Loonbedrijf van Lipzig in Velden

20 augustus 2018

Staad BV heeft onlangs een mooie gebruikte Doosan DX140 afgeleverd bij Loonbedrijf van Lipzig in Velden. We hebben een afspraak met Martijn van Lipzig over de nieuwe aankoop. We vragen hem op de man af waarom hij een Doosan heeft gekocht bij Staad. Martijn:" Ik ken de Staad verkoper van gebruikte machines, Sijmen Staadegaard, nog uit de landbouw periode. Ik zie veel positieve verhalen van Doosan machines van Staad voorbij komen. Positiviteit spreekt aan, dus ik ben ook maar eens gaan kijken of ik daar gebruik van kon maken.Deze machine had voor onze investering de juiste aantal uren op de teller staan, dus op een vertrouwd adres koop je dan toch op basis van het verleden. Staad is flexibel in het meedenken over de ideale opbouw en zij denken in oplossingen voor de klant, dat is wat ik prettig vind. Voorheen deden we deze werkzaamheden met inhuur, nu hebben we dus een eigen machine met vaste machinist. Deze Doosan DX140 is breed inzetbaar voor onze bedrijfsactiviteiten hiermee kunnen we onze klanten nog completer bedienen. Ook de machinist is uiterst content over deze Doosan DX140.  Kortom ik ben tevreden, mijn machinist is tevreden en ik hoop dat wij veel tevreden klanten kunnen helpen met deze mooie Doosan DX140."

Lipzig is een agrarisch loonbedrijf wat gespecialiseerd is in de dienstverlening t.b.v. de melkveehouderij en akkerbouw, daarnaast zijn ze ook actief in het grondverzet, aanleg van bestratingen en loonwerk in de tuinbouw. Indien de benodigde machine niet beschikbaar is of de tijd dringt, dan kunnen ze met meerdere collega loonbedrijven zorgdragen voor een passende oplossing. Met deze optie kunnen de geplande werkzaamheden van Lipzig dan toch binnen de vereiste tijd voor de klant gerealiseerd worden. Bij Lipzig staat klanttevredenheid bovenaan.

Staad Groep is officieel importeur / dealer van Doosan grondverzet machines.Zij bieden optimaal presterende machines die helpen hun klanten succesvol te zijn.  Dit kan met nieuwe, gebruikte of verhuur machines maar ook voor service, onderhoud, onderdelen en financieringsvraagstukken willen zij graag partner zijn.

Meer nieuwsberichten

DX 165 W ELECTRIC (Nov 2023) (21) Edit

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte