Gebruikte Doosan DX140 voor Raf Hens uit Kalmthout

14 september 2018

Staad B.V. heeft een mooie Doosan DX140 geleverd aan Raf Hens in Klamthout. We zijn op locatie geweest en vroegen Raf Hens naar zijn ervaring tot nu toe met deze investering. "Dit is onze eerste Doosan, via via zijn we op de hoogte gesteld dat deze Doosan DX140 beschikbaar was bij Staad. We waren er snel uit, dat is ook maar goed ook zoals ik later heb begrepen, want er waren zeker meer geïnteresseerden. Ondanks dat Doosan niet ons huismerk is zijn we wel erg tevreden over de prestaties van deze machine. Met deze Doosan DX140 kunnen wij ons groeiend aantal opdrachtgevers weer optimaal helpen in de uitvoering van hun aanvragen. Zoals het nu gaat zijn we tevreden."

De verkoop van jong gebruikte machines heeft een enorme groei doorgemaakt afgelopen periode bij Staad. De afdeling ‘Used’ heeft betrouwbare contacten om goede jong gebruikte machines scherp in te kopen die nog jaren prima kunnen functioneren in een professionele werkomgeving. Vaak halen deze ingekochte machines de website van Staad niet omdat ze direct bij inkoop al gereserveerd of gekocht worden door een geïnteresseerde afnemer. Inkopers welke interesse hebben in een jong gebruikte machine doen er verstandig aan om hun vraag bij een Staad verkoper kenbaar te maken, vanuit Staad Used kan er dan gezocht worden naar de juiste invulling. U kunt contact opnemen via +31 413 725 112.

Staad Groep is de officiële importeur en dealer van Doosan grondverzetmachines.Zij bieden optimaal presterende machines die helpen hun klanten succesvol te zijn.  Dit kan met nieuwe, gebruikte of verhuur machines maar ook voor service, onderhoud, onderdelen en financieringsvraagstukken willen zij graag partner zijn.

Meer nieuwsberichten

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte