Gebruikte Doosan DX255LC voor Peter Raaijmakers Grondwerken uit Sint- Michelsgestel

06 november 2018

Staad heeft kort geleden een gebruikte Doosan DX255LC in Sint Michelsgestel af mogen leveren bij Peter Raaijmakers Grondwerken.

 

Op locatie spreken we Peter over de nieuwe aankoop; "Bij de aanvang van de zoektocht stond het voor mij al vast dat het een Doosan moest worden, daar draai ik al jaren mee. Ik was me al langer aan het oriënteren voor uitbreiding/ vervanging van ons machinepark. Omdat het zeker geen nieuwe hoefde te zijn zoek je via internet op allerlei sites. Ik ben ook bij een aantal machines daadwerkelijk wezen kijken maar het bleef toch lastig. Soms stond een machine er zo strak en gepoetst bij dat het te mooi leek om waar te zijn, dat vertrouwde ik dan toch niet helemaal. Uiteindelijk kreeg ik een telefoontje van verkoopspecialist Johan Zijlmans dat er bij Staad een Doosan binnen zou komen die mij zou kunnen passen. Dat koopt voor mij toch een stuk vertrouwder, Staad kent de historie van deze machine en ze weten wat ik ermee ga doen. Uiteindelijk is dit ook wel gebleken want na een paar weken kwam er stilstand door een defect. Staad heeft dit direct en keurig opgelost. Voor mij eigenlijk niet vreemd want dit ben ik van ze gewend. Dit geeft voor mij nogmaals aan dat ik ook bij deze investering de juiste keuze heb gemaakt met Staad en Doosan."

De machine is onder andere uitgerust met een camera op het contragewicht, Eurosteel hydraulische snelwissel en de machine is gespoten in bedrijfskleuren.

Staad Groep is de officiële importeur en dealer van Doosan grondverzetmachines. Wij bieden u optimaal presterende machines die helpen onze klanten succesvol te zijn. Dit kan met nieuwe, gebruikte of verhuur machines maar ook voor service, onderhoud, onderdelen en financieringsvraagstukken willen wij graag uw partner zijn.

Meer nieuwsberichten

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte