Gebruikte Doosan DX55 voor familiebedrijf vd Camp Oss

20 juni 2018

Staad BV heeft onlangs een gebruikte Doosan DX55afgeleverd bij vd Camp in Oss. Machinist Niels zit normaal gesproken op een grotere volwaardige mobiele kraan maar als de werkzaamheden erom vragen stapt hij met enige regelmaat op de Doosan DX55. Niels over de nieuwe aankoop: "Het is natuurlijk allemaal wat kleiner in zo'n compacte machine dat is echt wennen. De graaf capaciteiten zijn natuurlijk ook niet te vergelijken maar in kleinere ruimtes of ruimtes met een beperkte bodemdruk is deze investering natuurlijk ideaal. Dan komt de compactheid juist van pas, wat dat betreft heb ik de Doosan DX55 bij mijn huidige werkzaamheden toch nodig op zijn tijd. Het gegeven dat je ook flexibel bent om in korte tijd afstanden op het werkterrein te overbruggen maakt de machine nog breder inzetbaar."

De Doosan DX55 zorgt voor goede prestaties met krachtige graafkracht en een hightech hydraulisch systeem voor een betere operationele efficientie op elke werklocatie. Door de goede veiligheid en gemak van de machine zijn alle factoren op de machine goed. Daarnaast is ook de betrouwbaarheid van de machine erg belangrijk want die draagt bij aan de totale levensduur en de kosten die daarbij horen. Doosan maakt daarom gebruik van goede systemen, duurzame materialen en structuren zijn getest onder extreme omstandigheden. Doosan legt een hoge prioriteit als het komt op de duurzaamheid van de machine en daardoor dus tot een lange levensduur kan komen.

Van de Camp is een familiebedrijf dat in 1996 in Berghem. Tegenwoordig opereren ze vanuit Oss en bieden ze zowel zakelijk als de particulieren klanten door heel Nederland alles op het gebied van diverse soorten zand, grond en grind, verhuur van open containers, dichte containers, puincontainer, BSA containers, grondcontainer, opslagcontainer, magazijncontainers, mobiele kranen, minigravers, rupskranen, vrachtwagens, metselzand, betonzand, ophoogzand, klapzand, brekerzand, voegzand, vloerenzand, grond, 8x4, 8x4Ws, 10x4, knijperauto 6x6, knijperwagen, containerauto, 8 tonner, asfaltwagens, zandauto’s, geïsoleerde auto’s, geïsoleerde bak, haakwagen en kabelwagen. www.vdcamp.nl

Staad Groep is officieel importeur / dealer van Doosan grondverzet machines. Zij bieden optimaal presterende machines die helpen hun klanten succesvol te zijn. Dit kan met nieuwe, gebruikte of verhuur machines maar ook voor service, onderhoud, onderdelen en financieringsvraagstukken willen zij graag partner zijn.

Meer nieuwsberichten

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte