Gespot Doosan DX140W-3 van R. Kassies grondwerken uit Westerhaar- Vrieseveensewijk

30 april 2019

In de omgeving van Daarle spotten we machinist Sven, van R. Kassies grondwerken,  met een onlangs door Staad geleverde Doosan DX140W-3.  Natuurlijk stoppen we om naar zijn ervaringen tot dit moment te vragen. Sven: "Ik kom van een ander merk machine, maar deze Doosan bevalt echt prima. De machine is gebruikt gekocht, maar ziet er echt nog goed uit. Hij draait soepel en heeft de power die ik nodig heb in mijn werk."

We bellen ook nog even met Roelf Kassies, eigenaar van R. Kassies Grondwerken. We vragen hem hoe het aankoop- en aflevertraject van zijn nieuwe investering is verlopen. Roelf: "Ik heb bij Staad aangegeven dat ik op zoek was naar een gebruikte machine. Cor Verbeek, verkoper van Staad, kwam daarna vrij snel met een voorstel voor een Doosan DX140W-3. Deze machine had de website van gebruikte machines nog niet gehaald, dus we waren er mooi op tijd bij. We zijn in Veghel gaan kijken, hebben toen een fijne rondleiding gehad, de machine goed bekeken en deze ook getest. Staad heeft een net bod uitgebracht op onze inruilmachine en we hebben de deal naar tevredenheid rond kunnen maken. Ik ben tot nu toe enthousiast over de benadering van Staad en de uitvoering zoals het verkoop- en aflevertraject is verlopen. Op deze manier willen we graag zaken doen en ik vertrouw erop dat we nog lang kunnen samenwerken."

Als afsluiting nodigen we Roelf uit voor onze Grondverzetdagen op 24, 25 of 26 mei in Veghel. Iedereen is deze dagen welkom om een groot aanbod Doosan machines te bekijken en te testen,  maar ook om kennis te maken met Staad en onze vakkundige medewerkers. Kijk voor meer informatie op de site www.staad-groep.nl.

Meer nieuwsberichten

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte