Gespot: Doosan DX170W-5 van Markusse BV uit 's-Heer Abtskerke

24 september 2019

In een fraai natuurgebied op Schouwen-Duiveland spotten we de Doosan van Markusse BV uit 's-Heer Abtskerke. Markusse BV is een loon- en grondverzetbedrijf gevestigd in ’s-Heer Abtskerke in de buurt van Goes. Hun werkgebied strekt zich uit over Zuid-West Nederland. De klantenkring van Markusse BV bestaat voornamelijk uit aannemers, overheidsinstellingen zoals gemeentes en het waterschap en agrariërs. Markusse BV beschikt over een breed machinepark, om zo goed mogelijk aan diverse wensen van hun klanten te voldoen.

De investering – de DX170W-5 – is deze zomer bij Markusse BV afgeleverd. Chris Markusse is helder in de rede van zijn aankoop: "We hebben al een hele lange relatie met de gebroeders Buys uit Bergen op Zoom. Onze eerste Doosan machines kochten wij daar ook aan. Op de manier zoals wij onze klanten willen voorzien in loon- en agrarisch grondwerk, is het voor ons van belang dat we een betrouwbare leverancier hebben die ook een goede en snelle service levert. In het begin van de overname door Staad, hebben we wel wat onduidelijkheden en soms ook onbegrip gehad. Dit is echter sterk verbetert de laatste tijd. We hechten echt veel waarde aan kwaliteit en een goede relatie met onze leveranciers."      

De Doosan DX170W-5 van Markusse is uitgerust met een zuinige en krachtige 6-cilinder Doosan Tier 4 Final/Stage 4 motor, met AdBlue technologie. De DX170W-5  voldoet aan de modernste emissienormen en is van het ‘Common Rail’-type met een vermogen van  140 PK/102 KW en een laag brandstofverbruik. Daarnaast heeft de machine een zeer ruime en luxe veiligheidscabine en is standaard zeer compleet uitgevoerd met onder andere airconditioning met klimaatregeling, instelbare verwarmde stoel met luchtvering, 7-inch TFT video display (met display helderheidsinstelling), motortoerentalweergave, een dakluik met ruit, regenkap, zonneklep, ingebouwde koelbox en tot slot een USB poort.

Onze opbouwmonteurs hebben de machine van Markusse BV verder voorzien van een omkeerbare trekhaak in het dozerblad (met CE-certificaat), extra LED-lampen 9 stuks, een extra grote gereedschapkist in de onderwagen, Trimble GCS900 met stelgiek-sensor, lastcompensator, Verachtert CW30-snelwisselsysteem en stalen spatborden voor en achter.

 

Meer nieuwsberichten

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte