Gespot een gebruikte Doosan DX160W-3 van Grond- en afbraakwerken Willemsen uit Kalmthout

06 februari 2019

In de omgeving van Kalmthout zien we een fraaie Doosan DX160W-3 van Grond- en afbraakwerken Willemsen aan het werk die geleverd is door Staad. Natuurlijk stoppen we even om naar de ervaring van de machinist te vragen. Machinist Stijn begint enthousiast te vertellen als we hem vragen naar zijn ervaring tot nu toe. 

Stijn: "Het is een jonggebruikte mobiele Doosan DX160W-3. Het is niet alleen de eerste bandenkraan voor Willemsen Grond- en afbraakwerken, maar ook onze eerste Doosan. Het is een mooie uitbreiding van ons machinepark. Ikzelf ben echt heel content met deze Doosan DX160W-3 hij is eenvoudig te bedienen en erg krachtig in uitvoering. In ons werk zetten we veel putten van 10 kuub maar dat is met deze Doosan DX160W-3 heel goed uit te voeren. Ook in de werkzaamheden van vandaag staat deze machine zijn "Mannetje".

De machine is door Gavrie Willemsen aangekocht met ±2000 uur maar ik heb van die gebruikersuren nooit iets gemerkt, hij draait als een tierelier. De machine is heel erg netjes afgeleverd met de juiste opties en instellingen van joystick e.d. zoals vooraf besproken. Het is zoals gezegd voor ons een nieuw model maar mede door de goede uitleg bij de aflevering heb ik ook een goede start kunnen maken. Ik ben blij met de stalen spatborden, dat houdt de machine een stuk schoner maar het is ook makkelijk bij het instappen. De enige opmerking van mij wat verbetert zou kunnen worden is een extra gereedschapskist, daar pak ik wel eens op mis maar misschien mag er die later nog eens op worden gemonteerd. Verder werk ik iedere dag met veel plezier op deze fraaie Doosan DX160W-3'. 

Staad Groep is de officiële importeur en dealer van Doosan grondverzetmachines. Wij bieden je optimaal presterende machines die helpen onze klanten succesvol te zijn. Dit kan met nieuwe, gebruikte of verhuur machines maar ook voor service, onderhoud, onderdelen en financieringsvraagstukken willen wij graag jouw partner zijn.

Meer nieuwsberichten

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte