Gespot: Gebruikte Doosan DL420-3 in gebruik bij Visser Hoogeloon grond- en sloopwerken BV

02 juli 2019

Visser Hoogeloon heeft al enige tijd een gebruikte Doosan DL420-3 aan hun machinepark toegevoegd.  Deze machine is door Staad geleverd. Op de werf in Eersel hebben we contact met Ben Visser.

Ben: "We hebben in deze Doosan geïnvesteerd omdat we in de markt waren voor een zwaarder type wiellader, die we kunnen inzetten voor werkzaamheden op onze werf in Eersel. Deze machine gebruiken we vooral voor het laden van uitgaand- en het opduwen van binnenkomend materiaal. Daar hebben we een machine voor nodig met vermogen, zodat we ook echt volume kunnen verzetten. Het aankooptraject is goed verlopen, Staad was bij ons bekend.  We hebben er onlangs onze eerste Doosan gekocht, een Doosan DX10. Tijdens het eerste gebruik van deze Doosan DL 420-3 hebben we wel wat aanpassingen gehad en beroep gedaan op de service van Staad. Dit is iedere keer kort en goed opgevolgd, we kunnen prima vooruit met deze aankoop."

Veel succes Ben, met deze gebruikte machine! Je weet ons te vinden mocht je ons nodig hebben voor storing, onderhoud of een nieuwe Doosan machine.

Meer nieuwsberichten

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte