Gespot in een voortuin rondom Asten, een jong gebruikte Doosan DX140W van Rico v/d Heuvel grond- en sloopwerken werken uit Helenaveen.

25 februari 2019

Dat Rico de machine jong gebruikt bij Staad heeft gekocht is aan de machine niet te zien, die staat er super strak bij. Het is de eerste Doosan voor Rico vd Heuvel grond- en sloopwerken, waarom een Doosan van Staad Rico?

"Nou als je in de markt bent voor een nieuwe machine ga je in de markt eens vragen wat de ervaringen zijn van huidige gebruikers. Als je in de omgeving kijkt waar ik werkzaam ben zie je echt heel veel Doosan. Als de berichten in de markt dan goed zijn kom je dus automatisch bij Staad en Doosan uit.

De machine is netjes volgens afspraak opgebouwd en geleverd. Ik ben heel precies in mijn werk en zuinig op mijn materiaal, dus ik kan hier wel even mee door. Ik heb diverse opties op laten bouwen waaronder een automatische centrale smering en een Engcon EC219 EC oil tiltrotator.

In het begin zijn er wat kleine aanloop problemen geweest maar dat is snel door Staad opgelost. Nu ik bijna 800 uur gedraaid heb laat ik nog wat persoonlijke aanpassingen doen. Staad denkt daar goed in mee om dit naar mijn eigen wens aan te passen,  dit is echt fijn en geeft veel vertrouwen. Ik hoop met deze machine de komende 5 jaar zonder noemenswaardige problemen te draaien en wil dan voor een compleet nieuwe Doosan gaan. Verdere uitleg is dan toch niet nodig, ik ben tevreden!!"

Staad Groep is de officiële importeur en dealer van Doosan grondverzetmachines. Wij bieden je optimaal presterende machines die helpen onze klanten succesvol te zijn. Dit kan met nieuwe, gebruikte of verhuur machines maar ook voor service, onderhoud, onderdelen en financieringsvraagstukken willen wij graag jouw partner zijn.

Meer nieuwsberichten

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte