Gespot in het centrum van Moergestel een Doosan DX63-3 van Geert van Kollenburg VOF uit Middelbeers

13 februari 2019

Mathieu van Kollenburg, machinist op de nieuwe Doosan DX63-3, samen met Geert van Kollenburg over de nieuwe investering:

"Deze machine is een uitbreiding op ons huidige machinepark. Op deze manier zijn we nog flexibeler inzetbaar voor onze opdrachtgevers. Via via zijn we bij Staad uitgekomen en dus ook bij het merk Doosan, je ziet er steeds meer en meer aan het werk in de omgeving.

In onze zoektocht wilde wij dus ook graag bij Staad informeren naar de mogelijkheden, dat werd goed opgepakt door verkoper Johan Zijlmans. We zijn goed begeleid in het aankooptraject en ook onze persoonlijke wensen in de opbouw zijn vooraf goed en helder besproken. We hebben deze Doosan DX63-3 vanaf het begin goed in kunnen zetten voor onze opdrachtgevers en Staad heeft zijn afspraken die gemaakt zijn bij de handtekening correct uitgevoerd. Nu we wat meer gebruikerservaring hebben gaan we ook voor de puntjes op de ‘i’ en willen we alsnog graag een paar persoonlijke verbeteringen doorvoeren. We zijn alweer bijna aan een onderhoudsbeurt toe en hebben er alle vertrouwen in dat Staad de juiste kennis in huis heeft om ons te ondersteunen in de verbeteringen die we voorstellen."

Geert en Mathieu dank voor jullie tijd op locatie en nog heel veel werkplezier toegewenst. Staad is een vooruitstrevende importeur die altijd op zoek is naar vernieuwing, ondersteund door, creativiteit, innovatie, kennis en oplossingen. "Optimaal presterende machines die helpen onze klanten succesvol te zijn" is de lijfspreuk van Staad. Het kan niet anders dat dit ook bij jullie wordt waargemaakt met deze mooie Doosan DX63-3.

Staad Groep is de officiële importeur en dealer van Doosan grondverzetmachines. Wij bieden je optimaal presterende machines die helpen onze klanten succesvol te zijn. Dit kan met nieuwe, gebruikte of verhuur machines maar ook voor service, onderhoud, onderdelen en financieringsvraagstukken willen wij graag jouw partner zijn.

Meer nieuwsberichten

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte