Gespot: Jong gebruikte Doosan DX160W-5 aan het werk gezet door Smits Grondverzet uit Riethoven.

09 juli 2019

We zijn op een fraaie bouwlocatie rondom Eindhoven en hebben daar contact met Stijn Smits. Stijn is eigenaar van Smits Grondwerken uit Riethoven en sinds enige tijd in het bezit van deze jong gebruikte Doosan DX160W-5. Stijn, hoe kwam je bij Staad en Doosan terecht bij deze nieuwe investering? 

Stijn: "Ik draaide al enige jaren bij mijn eerdere werkgever op een Doosan. Op het moment dat ik echt voor mezelf zou gaan beginnen, was voor mij duidelijk dat mijn aan te schaffen machine ook zeker een Doosan mocht zijn. In eerste instantie zou ik een Doosan in de handel over kunnen nemen, die in de markt beschikbaar was. Natuurlijk ben ik ook bij Staad gaan informeren. Toen woog ik alles tegen elkaar af. Koop ik een Doosan bij Staad of een in de handel? Ik heb voor het eerste gekozen en had best wel wat ideeën over de extra opties bij de opbouw van de machine. De machine is nu ook volledig samengesteld naar mijn eigen wensen.  Alles wat aan extra opties is opgebouwd, is volledig nieuw én met garantie. Daarbij opgeteld kwam nog het advies van Staad met hun kennis en ervaring en juist dit geeft me dagelijks veel gebruiksgemak. Dat zou met een machine uit de handel wellicht niet gelukt zijn. Daarbij gesteld dat ook het prijsverschil dan eigenlijk wegvalt, wat mij betreft. De ervaring, zekerheid en het vertrouwen was me dit dus meer waard.

De machine is vrij compleet uitgevoerd. Over een aantal weken wordt er bij Staad nog GPS opgebouwd, dan ben ik eigenlijk klaar voor iedere opdrachtgever: groot én klein. Ik heb voor nu niet echt verbeterpunten voor Staad. Ik zit met veel plezier op deze machine en vertrouw op Staad als ik ondersteuning nodig heb bij deze Doosan DX160W-5."

Veel veilige en comfortabele uren toegewenst Stijn!

Meer nieuwsberichten

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte