Gespot: Nieuwe Doosan DX10Z voor Han Hermans Transport en Verhuur uit Drunen.

23 juli 2019

Staad heeft onlangs een nieuwe Doosan DX10Z afgeleverd bij Han Hermans Transport en Verhuur. We hebben afgesproken met Han in Drunen waar hij de vloer aan het hakken is in een koeienstal. Hier komt een nieuwe doorsteek voor een meststeekput. Han heeft op het moment van afspreken al 60 uur op zijn DX10Z zitten en met een hoop herrie van de sloophamer vertelt Han: “Ik kende Staad alleen van horen via Arno van den Dungen. Uit nieuwsgierigheid, omdat ik een nieuwe minigraver zocht, ben ik eens in Veghel gaan kijken. Ik wilde perse een graafmachine met servobediening langs de stoel. Toen ik een belletje deed naar Lieke is het balletje gaan rollen en hier staat hij. T.o.v. mijn vorige draait hij veel rustiger en is het comfortabeler met de hendels voorop”.

Han heeft onlangs een rupsdumper aangeschaft en iemand aangenomen zodat ze meer en gevarieerde projecten kunnen aannemen en op die manier samen het avontuur aan kunnen gaan. “De DX10Z is van genoeg gemakken voorzien. Er zit All Setra op, een extra functie elektrische schakel om de zwenk uit te zetten, extra functie op de giek en er is drukloze retour opgebouwd voor de sloophamer.”

Uiteraard willen we ook van Han weten naast dat hij vol lof over de DX10Z spreekt of er ergens in het hele aankoopproces puntjes van verbetering liggen. “Naast een kleine miscommunicatie over het ophalen van de DX10Z kan ik niks anders bedenken. Ook dat is uiteindelijk opgelost. Ik ben van de schouders eronder en doorwerken, ik ben liever 5 stappen voor dan 1 achter.”

 

Meer nieuwsberichten

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte