Gespot: Nieuwe Doosan DX140W-5 voor Van den Manacker Transport en Infra uit Hulst

16 juli 2019

Staad heeft onlangs een nieuwe Doosan DX140W-5 afgeleverd bij Van den Manacker Transport en Infra. Benieuwd naar de ervaringen van de machinisten reden we af naar het mooie Hulst.

We vroegen machinist Maikel naar zijn ervaringen met de Doosan: “Het begon al goed met de uitleg van de machine bij aflevering. Frank Verbij nam ruimschoots de tijd om de machine uit te leggen en als we vragen hadden konden we hem te allen tijde bellen. Ik heb voor de levering van deze Doosan DX140W-5 op een zelfde huurmachine gezeten dus ik was al enigszins gewend. Wat wel een wereld van verschil was, is dat er op de huurmachine een ander merk draaikantelstuk zat. Nu hebben we er een draaikantelstuk van engcon op en dat werkt zo fijn, dat voelde als thuiskomen. Ashwin, een andere machinist van Van den Manacker, heeft ook al wat uurtjes met deze Doosan gedraaid en hij zei het volgende m.b.t. het draaikantelstuk: “Voor mij daarentegen werkt het draaikantelstuk persoonlijk te snel in vergelijking met de Doosan DX140W-5 die we eerder aangekocht hebben. Maar dat is waarschijnlijk een kwestie van instellen en gewenning denk ik.”

We spraken ook eigenaar Tom van den Manacker over de aanschaf van de Doosan DX140W-5: “Ik heb een fijn contact met Pieter Staadegaard. Een vertegenwoordiger hoeft hier echt niet de deur plat te lopen, maar als ik hem nodig heb en ik bel hem, dan staat hij klaar en dat vind ik een prettige manier van samenwerken. We draaien al heel lang met Doosan graafmachines en dat werkt voor ons helemaal prima. Wat betreft de prijs-kwaliteitverhouding, het bedieningsgemak en de service vanuit Staad is dit allemaal dik in orde.  

Meer nieuwsberichten

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte