Gespot: Nieuwe Doosan DX170W-5 voor Huybregts loon- en grondwerkbedrijf uit Zundert.

07 mei 2019

Staad BV heeft onlangs een fraaie nieuwe en zeer complete Doosan DX170W-5 afgeleverd bij Huybregts loon- en grondwerk uit Zundert. Natuurlijk zijn we benieuwd hoe hen ervaringen tot nu zijn. We komen aan op de werklocatie in Sprundel, waar 3 verschillende Doosan's van Huybregts aan het werk zijn. Aan het uiterlijk is nauwelijks te zien welke Doosan het laatst afgeleverd is. Machinist Nick is de trotse "eigenaar" van de nieuwe investering van Huybregts en staat ons enthousiast te woord.

 

Nick: "Ik kan heel erg kort zijn over deze door Staad geleverde machine. Wat ik heel bijzonder vind is dat het voor Staad geen enkele moeite lijkt te kosten om deze machine helemaal naar onze wens op te bouwen. Bij aflevering kun je dan ook direct aan het werk, omdat alles functioneert zoals besproken. Zelfs mijn eigen specifieke wensen als machinist zijn in de opbouw meegenomen. Natuurlijk in overleg met Wil Huybregts, maar door Staad tot in detail uitgevoerd. De combinatie van onze eigen wensen en ideeën, maar ook de ervaring en aanpassingen van Staad maken deze machine voor mij helemaal af.  Ik ben een keer na werktijd uitgenodigd om tijdens de opbouw te gaan kijken. Mijn collega's wilden ook graag mee. We waren nog nooit in Veghel geweest, Staad heeft toen voor ons allemaal een rondleiding en eten verzorgd. Dat was goed geregeld. Het was wel gaaf om te zien hoe de opbouw van nieuwe en gebruikte machines in Veghel opgepakt wordt. Indrukwekkend wat daar staat.  Dat moet je echt vermelden, want dat vind ik heel bijzonder. Verdere uitleg is voor mij niet nodig: ik ga iedere dag met plezier aan het werk op deze mooie en complete Doosan DX170W-5."
De Doosan DX170W-5 is onder andere uitgevoerd met: Engcon EC19 tiltrotator, extra gereedschapskist, raamfolie, diverse extra LED lampen, overdruk voorbereiding, GPS, omkeerbare trekhaak in dozerblad met CE certificaat, kunststof spatborden en diverse bakken.

Meer nieuwsberichten

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte