Gespot onderweg: Doosan DX300LC-5 van Wijlen Grondverzet uit Genderen

21 mei 2019

Onder de rook van Dordrecht staat de nieuwste Doosan DX300LC-5 te draaien voor van Wijlen Grondverzet uit Genderen. We hebben al contact gehad met machinist Ad die ons hartelijk en met veel enthousiasme ontving. Ad is een bevlogen machinist die alles uit zijn machine en zichzelf wil halen om zijn werk zo optimaal mogelijk uit te voeren. Dit spreekt Staad natuurlijk aan! Ook wij zijn altijd op zoek naar verbeteringen om het morgen (nog) beter te doen dan vandaag. Om daar ook werkelijk de verbeterslag in te maken hebben we machinisten als Ad nodig. Zij geven ons inzicht waar zij in het werk nog verbeteringen zien voor Staad en of Doosan.

 

Hoe bevalt je Doosan DX300LC-5 Ad? Ad:"Dit is de fijnste machine waar ik ooit op heb gedraaid. Het comfort in de cabine en de kracht in combinatie met de snelheid maken het een genot om iedere dag op deze machine te mogen draaien. Ik heb in het verleden ook op andere merken gedraaid. Zelfs ooit nog op een Daewoo, dat is de voorloper van Doosan. Het is geweldig om te zien wat voor ontwikkelingen Doosan met hun machines hebben doorgemaakt. Dat geldt overigens ook voor Staad wat mij betreft. De drie broers trekken enorm aan de kar en ook dat werpt zijn vruchten af. Ik heb wel wat op- of aanmerkingen die ik als verbeterpunten zie, maar die deel ik als een opbouwende mening aan de betrokkene bij Staad. Dat zijn ook zeker geen zaken waar de machine op stil komt te staan of niet door functioneert. Het zijn juist zaken waarvan ik vind dat deze Doosan nog beter tot zijn recht doet komen tijdens werkzaamheden. De opbouwmonteurs van Staad hebben prima werk geleverd en als er momenten zijn waarop ik een servicemonteur nodig heb, dan is er snel een gekwalificeerde medewerkers om ons te ondersteunen. Ik ben prima tevreden en als het me lukt ben ik er aankomend weekend op de Grondverzetdagen bij."

Nogmaals dank Ad, voor je heldere uiteenzetting en positieve feed back. We houden altijd verbeterpunten om aan te werken en het is fijn dat die met ons gedeeld worden. Dat geeft ons inzicht om iedere dag weer verbeteringen door te voeren.  We zien je graag in Veghel op 24, 25 of 26 mei tijdens onze Grondverzetdagen, onder het genot van een hapje en een drankje. 

Meer nieuwsberichten

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte