Gespot onderweg: Doosan DX55W van Bakx Projecten uit Nispen

01 oktober 2019

Een nette jong gebruikte Doosan DX55W draait al even mee bij Bakx projecten uit Nispen. Bakx Projecten is specialist in kleine tot middelgrote projecten in grondwerk, tuinaanleg en bestratingen. Vanuit haar thuisbasis in Nispen is het bedrijf voornamelijk actief in de regio West-Brabant. Zowel voor particulieren als zakelijke klanten, Bakx Projecten pakt het allemaal aan!

We hebben een afspraak met Martijn Bakx, eigenaar van Bakx projecten, over zijn ervaring met zijn nieuwe Doosan tot nu toe. Martijn gaat langs bij klanten, maakt afspraken en stelt offertes op, maar hij is daarnaast ook vaak buiten op een klus te vinden. “Ik doe allerlei uiteenlopende werkzaamheden. Niet alleen buiten, maar eigenlijk binnen heel ons bedrijf.”

Martijn vertelt: " Als uitbreiding op ons machinepark was ik op zoek naar een 5,5 tonner. Voor mijn bedrijf is dit een breedte-investering. We kunnen deze Doosan goed gebruiken op onze werf, maar ook inzetten bij onze groeiende klantenkring en bijvoorbeeld de uitvoering van grotere projecten. In de regio zijn 5,5 tons-grondwerkmachines ook relatief dun gezaaid. Daar zie ik mogelijkheden om extra binnen te halen! Ik ben bij Staad terecht gekomen door eerdere werkzaamheden in het grondverzet, waarbij ik ook op een Doosan draaide. Mijn vraag heb ik uitgezet bij Pieter Staadegaard die al snel een offerte uitbracht voor deze DX55W. Deze relatief jong gebruikte machine was voor ons een mooie aanbieding, mede omdat ik veel vertrouwen heb in Staad. Onze machine is volgens afspraak afgeleverd, prima opgebouwd met de vooraf doorgesproken opties die voor onze bedrijfsvoering van belang zijn.”

Allemaal mooi, maar hoe werkt de Doosan nu? “In het werk heeft de Doosan DX55W zich al meerdere malen bewezen. Het is een machine van formaat en als je ziet hoe hij presteert, past hij meer dan prima bij Bakx Projecten. We zijn tot nu toe alleen maar tevreden!"

 

Meer nieuwsberichten

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte